Канален климатик HAIER AD35S2SM3FA(H)/1U35S2SM1FA-2 - 12000 BTU - С ОПЦИЯ WI-FI

 • Марка: HAIER
 • Кат. номер: 50125845

Канален климатик HAIER, сериен код AD35S2SM3FA(H)/1U35S2SM1FA-2 , мощност 12000 BTU, с опция WI-FI.

2 469,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 469,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
12 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 20 до 30 кв.м.
Марка
HAIER
Капацитет на охлаждане - Номинален
3,5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
4,0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
6,1
Годишна консумация на енергия - Охлаждане
215 kWh
Енергиен клас - Отопление
A
SCOP
3.8
Годишна консумация на енергия - Отоплние
1020 kWh
Код на вътрешното тяло
AD35S2SM3FA(H)
Размери на вътрешното тяло
1100x700x248 мм
Тегло на вътрешното тяло
26 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
55 dBA
Код на външното тяло
1U35S2SJ2FA
Размери на външното тяло
820x338x614 мм
Тегло на външното тяло
31,5 кг
Звукова мощност на външното тяло
61 dBA
Подробно описание

 • ХАРАКТЕРИСТИКИ

Канален климатик със средно налягане, подходящ за търговски и жилищни помещения.

 • БЕЗШУМЕН И КОМПАКТЕН ДИЗАЙН, КОЙТО ГО ПРАВИ ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАНЕ

Благодарение на UV-C лампата (с размер AD105) въздухът в помещението е пречистен.

 • ПЕРФЕКТНО РЕШЕНИЕ ЗА ДОМА, ОФИСА И МАГАЗИНА

Под канален климатик имаме предвид климатична система, която използва тръбопроводна система за транспортиране на въздуха и след това го разпределя в различните помещения чрез специални канлни тела, които се прикрепят на тавана или се инаталират в окачен таван.

Перфектен за големи структури, като хотели, офиси, магазини и болници, каналният климатик Haier е решение, което все повече се използва и в жилищния сектор, поради характеристиките си на

- комфорт

- дизайн

- лесна инсталация

 • ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА БЛАГОДАРАЕНИЕ НА UV-C ЛАМПАТА

Каналите за средно налягане на Haier, до размер AD105, са оборудвани с UV-C лампа, способна да инхибира бактериите и вирусите, присъстващи във въздуха, като по този начин намалява пролиферацията и дифузията на последните в околната среда.

UVC лампата, известна още като „UVC генераторен модул“, е в състояние да инхибира вируса Sars-Cov-2 (Covid-19) до 99,998%.

Тестването е извършено от Texcell, глобална договорна изследователска организация. Информативното проучване показва, че в контейнер от 45L (0,045m3) модулът, инсталиран на климатици Haier, успява да дезактивира и намали концентрацията на вируса SARS-CoV-2 с 99,998% за 1 час.

 • КОМФОРТ И ДИЗАЙН

Каналната климатична система гарантира ниско ниво на шум и равномерно разпределение на въздуха във всички помещения. Той също така използва входящия въздух отвън, за да въведе свеж и чист въздух в помещенията, за максимален комфорт.

Друго предимство несъмнено е дизайнът: чрез използване на тела, вградени в тавана за вкарване на въздух, се получава повече пространство и много по-приятна естетика.

Каналният климатик на Haier идеално отговаря на нуждите на:

- тишина

- свеж въздух

- компактен и елегантен дизайн

 • ИНСТАЛИРАНЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛО ПО-ЛЕСНО

Благодарение на своите характеристики, каналният климатик Haier гарантира лесен монтаж.

Всеки компонент на каналния климатик е проучен и проектиран да позволява максимална гъвкавост на монтажа и да улеснява работата на монтажника, като по този начин гарантира спестяване на време при всяка интервенция:  

- помпа за източване на конденза

- заден и долен въздухозаборник

- регулируемо статично налягане

- гъвкаво разпределение на въздуха

- интуитивен контрол и дизайн

- лесно свързване на електрически кабели

 • ПОМПА ЗА КОНДЕНЗ

Каналните климатици със средно налягане разполагат със стандартна помпа за източване на конденза, която гарантира максимален напор от 600 мм, измерено от основата на машината.Има възможност за извършване на източване на конденза гравитачно (реверсивно от двете страни).

 • ДВЕ ТОЧКИ НА ВЪЗДУХОВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Каналните климатици имат две възможности за свързване на обратния канал: той може да бъде отзад или отдолу. Този аспект помага да се направи инсталацията по-гъвкава, следователно по-проста и по-бърза.

 • РЕГУЛИРЕУМО СТАТИЧНО НАЛЯГАНЕ

В каналните климатици със средно налягане Haier статичното налягане се регулира чрез интуитивни системи за управление. Зададеното по подразбиране налягане е 25 Pa, но може да се регулира по желание.

 • ГЪВКАВО РАЗПРЕДЕЛНИЕ НА ВЪЗДУХА

С кръгли канали или правоъгълни канали модулите на каналната система отговарят на множество решения за монтаж.

 • ИНТУИТИВЕН И ПРОЕКТИРАН КОНТРОЛ

Системите за управление са много интуитивни и могат да бъдат централизирани или кабелни.Сред тях новият HW-BA101ABT се откроява със своя компактен и елегантен дизайн и различни функции, като интуитивен сензорен екран, ECO функция, вграден IR приемник и ESP настройка.

 • ЛЕСНО СВЪРЗВАНЕ С КАБЕЛ

За допълнително улесняване на процеса на сглобяване на каналния климатик, свързването на електрическите кабели вече е възможно чрез един винт. По този начин финалната фаза на инсталацията е още по-лесна и бърза.

 • ТИШИНА

Благодарение на високоефективния топлообменник, DC мотора и вентилатора с по-голям диаметър, въздушният поток, генериран от канала със средно налягане, е ефективен и безшумен, с ниво на звука само 22 dB(A).

 • СВЕЖ И ЧИСТ ВЪЗДУХ

Каналните климатици със средно налягане Haier са настроени за вход за въздух "Fresh Air" (Ø 100mm), което гарантира непрекъснат обмен на въздух, позволявайки вкарването на чист и свеж въздух в помещението до максимум 20% от номиналния въздух поток на единицата.

 • КОМПАКТЕН И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

Компактният дизайн на каналния климатик Haier се адаптира идеално към всички видове среда, от дома до офиса: вграден в тавана, той е идеалното решение за тези, които търсят климатик без разделители, който не заема много много пространство и което се интегрира елегантно в стаите. С дебелина от 248 мм, той също така улеснява монтажа.

 • ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВЕН И ЕКОЛОГИЧЕН

Газ R32, екологичен хладилен агент с нисък GWP (потенциал на глобалното затопляне), се използва за работата на каналните климатични модули на Haier. В допълнение към ниското въздействие върху околната среда, този газ гарантира и отлична производителност по отношение на енергийната ефективност.

 

Купи на изплащане