Трифазн касетъчен климатик MITSUBISHI INVERTER PLA-SM125EA/PUZ-SM125YKA 42000 BTU

  • Кат. номер: 99789756

Трифазен касетъчен климатик MITSUBISHI, сериен код PLA-SM125EA/PUZ-SM125YKA, мощност 42000 BTU, с опция WI-FI.

5 529,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5 529,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
42 000 BTU
Марка
MITSUBISHI
Капацитет на охлаждане - Номинален
12,1 kW
Капацитет на отопление - Номинален
13,5 kW
SEER
225,2 %
SCOP
154,1 %
Код на вътрешното тяло
PLA-SM7125EA
Размери на вътрешното тяло
258x840x840 мм
Тегло на вътрешното тяло
26 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
65 dBA
Код на външното тяло
PUZ-SM125YKA
Размери на външното тяло
981x1050x330 мм
Тегло на външното тяло
85 кг
Звукова мощност на външното тяло
72 dBA
Подробно описание

  • V БЛОКИРАЩ ФИЛТЪР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

V Blocking е нов пречистващ филтър, който подобрява предишната система за филтриране със сребърни йони, добавяйки антивирусно действие, способно да инхибира вируси, бактерии, плесени и алергени.

  • 3D I-SEE СЕНЗОР

Благодарение на ъгловия аксесоар 3D i-see сензор е възможно да се използват допълнителни функции за пестене на енергия и комфорт в стаята . Сензорът позволява директно или индиректно насочване на въздушния поток към обитателите и намаляване на подадената мощност в моменти на по-малко заетост. Това се постига благодарение на цялостно картографиране на околната среда , както по отношение на заетостта, така и по отношение на температурата, за оптимално разпределение на въздуха.

  • РАЗШИРЕНА СВЪРЗАНОСТ

Въпреки че моделите SLZ от предишната серия бяха съвместими само със стандартните инверторни външни тела, сега е възможно да се свържат към външните тела от серията инверторни мощности. Възможността за свързване на високоефективни инверторни външни тела разширява приложенията, при които това решение е оптимално.

  • МОДЕРЕН И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

4-лентовите касети от серията SLZ, предназначени за монтаж в окачени тавани 60x60, са идеалното решение за офиси или търговски обекти . Използването на правата линия придава на модулите модерен дизайн, доминиран от линейни форми, което ги прави перфектно съчетаеми с всеки тип интериор.

  • КОМФОРТЕН ВЪЗДУШЕН ПОТОК

Чрез въвеждането на новия вентилатор и благодарение на дизайна на панела и перките е възможно въздушният поток да се насочва хоризонтално , като се насочва изцяло към тавана и елиминира всякакъв вид течение, като по този начин се гарантира високо ниво на комфорт.

  • ОПТИМИЗИРАНА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И НАМАЛЯВАНЕ НА ЗВУКОВОТО НАЛЯГАНЕ

Обърнато е голямо внимание на сезонната енергийна ефективност , увеличена с приблизително 10% в сравнение с предишния модел, достигайки клас A++ при охлаждане. Чрез използването на новия «3D турбо вентилатор», модулите предлагат значително подобрена тишина в сравнение с предишния модел SLZ-KA.

  • ТЪРГОВСКИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Mitsubishi Electric избра да направи SLZ-M още по-гъвкав. Винаги има оптимално решение за всяка ваша нужда. Ако искате да инсталирате тези модули в среди, предназначени за търговски дейности, офиси, работни среди, сега можете да го направите със специална конфигурация.

Купи на изплащане