Черен хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB + MUZ-LN60VG 21 000 BTU с Wi-Fi

  • Марка: MITSUBISHI ELECRIC
  • Кат. номер: 2520696

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGV / MUZ-LN60VG предлага стилен дизайн, тиха работа и най-високият клас енергийна ефективност на отопление и охлаждане - А+++. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микрочастици PM2.5. Благодарение на вградения Wi-Fi модул, сензора „3D i-see“ и двойните ламели имате пълен контрол над температурата и въздушния поток дори от разстояние.

 

6 149,00 лв. 5 549,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5 549,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
21 000 BTU
За помещения (кв.м.)
42 кв. м
Марка
MITSUBISHI ELECRIC
Капацитет на охлаждане - Номинален
6.1 kW
Капацитет на отопление - Номинален
6.8 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
7.5
Годишна консумация на енергия - Охлаждане
285 kWh
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4.6
Годишна консумация на енергия - Отоплние
1826 kWh
Код на вътрешното тяло
MSZ-LN60VGB
Размери на вътрешното тяло
307 x 890 x 233 мм
Тегло на вътрешното тяло
15.5 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
45 / 41 / 37 / 29 dB
Код на външното тяло
MUZ-LN60VG
Размери на външното тяло
800 x 840 x 330 мм
Тегло на външното тяло
55 кг
Звукова мощност на външното тяло
55 dB
Подробно описание

  • ВИСОКА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Хиперинверторените климатици MITSUBISHI ELECTRIC осигурява висока енергийна ефективност, благодарение на автоматичното регулиране на работното натоварване се намалява консумацията на електроенергия. Съответно се реализаира енергиен клас А+++ при охлажадане и A+++ при отопление.

  • ИНТЕРГИРАН MELCLOUD

Серията MSZ-LN (във версия VGK) предлага Wi-Fi контролер, интегриран в устройството. Конфигуриран за употреба, той Ви позволява  да управлявате и настройвате всички функции на климатика дистанционно чрез Wi-Fi контролера. 

  • 3D I-SEE СЕНЗОР

3D i-see сензор дава възможност за такива настройки на устройството, които да гарантират максимален комфорт и пестене на енергия. 

  • РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪЗДУХА

Революционният двоен дефлектор гарантира оптимално разпределение на въздуха. Възможно е независимо насочване на изходящите и входящите въздушни потоци от лявата и дясната страна на уреда. 

  • РАЗШИРЕНО ФИЛТРИРАНЕ

Системата за филтриране Plasma Quad Plus на агрегатите MSZ-LN достига нов рекорд в нивата на чистота на въздуха. Способна е да задържа частици до PM2.5, или с диаметър дори по-малък от 2.5 μm. Тази характеристика прави климатика иделен за семейства, които следят за качеството на въздуха. Подходящ е за инсталиране в помещения с високо ниво на замърсители във въздуха (например стаи, разположени в близост до оживени булеварди или индустриални обекти).

  • ТИХ РЕЖИМ НА РАБОТА НА КЛИМАТИКА 

Комфортът у дома или на работа е свързан с нивото на звука. Линията Kirigamine осигурява идеален климат през цялата година с ниво на звука, практически неуловимо от човешкото ухо. 19dB(A) достигнати от модела Kirigamine Style, са по- тихи от шумоленето на листата на вятъра, което прави климатика практически незабележим за пребиваващите в стаята. Ето защо  Kirigamine Style е подходящ за употреба в домашни условия, където прекарваме голяма част от времето си. 

  • ДВОЙНО БАРИЕРНО ПОКРИТИЕ

Чрез модула MSZ-LN Mitsubishi Electric се въвежда друга революционна технология: Двойно бариерно покритие. По време на работа на климатика, прахът и замърсяванията се отлагат във вътрешните компоненти, особено по акумулатора и вентилатора, което увеличава консумацията на устройството с до 18%. Чрез Двойното бариерно покритие вътрешните компоненти MSZ-LN са покрити с втори защитен слой, който предотвратява отлагането на прах и замърсявания, дори след дълга употреба, намалявайки потреблението и премахвайки необходимостта от поддръжка на устройството, свързана с този проблем.

Купи на изплащане