Хиперинверторен черен климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B22G3KVSGB-E + RAS-22J2AVSG-E1 - 22 000 BTU с WI-FI

 • Марка: TOSHIBA
 • Кат. номер: 2520182_2

Хипернверторният климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B22G3KVSG-E / RAS-22J2AVSG-E1 притежава най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. Моделът е подходящ за помещения до 26 кв.м. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в помещението. Всички климатици от серията имат стилен дизайн в два цвята - бял и черен, изключително тихо външно тяло, вградено wi-fi управление и 60 месеца гаранция.

 

3 150,00 лв. 2 849,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 849,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
22 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 40 до 45 кв.м.
Марка
TOSHIBA
Капацитет на охлаждане - Номинален
6.1 kW
Капацитет на отопление - Номинален
7.0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
7.3
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4.6
Код на вътрешното тяло
RAS-B22G3KVSGB
Размери на вътрешното тяло
320 x 1053 x 245
Тегло на вътрешното тяло
14 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
27 dB
Код на външното тяло
RAS-22J2AVSG-
Размери на външното тяло
550 x 780 x 290 мм
Тегло на външното тяло
34 кг
Звукова мощност на външното тяло
48 dBA
Подробно описание

 • SHORAI EDGE WHITЕ

Серията климатици SHORAI EDGE WHITE на Toshiba са създадени за ценителите на естетиката, благодарение на изчистения си дизайн, правите линии и матовото покритие тези устройства прекрасно пасват на всеки луксозен и стилен интериор. Дизайнът им напълно припокрива минималистичните тенденции в интериорния дизайн на съвременния и модерен дом. Като се съчетае и задължителната за всеки модер дом Smart функция за контрол на целият Smart Home.

 • ВИСОКА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Климатиците SHORAI EDGE са хиперинвертори осигуряващи на ползвателя висока степен на енергоспестяване. Реализират енергиен клас А+++ в режим охлаждане и А++/А+++ в режим отопление, в зависимост от климатината зона. Като се прибави и функцията ECO MODE, която гарантира ниска консумация на енергия при всеки режим на работа!

 • ФИЛТЪР ULTRA-PURE

Ultra-Pure филтъра за чиста, здравословна среда без прах и финни частици РМ2.5.

 • HADA CARE FLOW

HADA Care е функция при режим охлаждане, при която жалузите на вътрешното тяло се позиционират, така че генериразният въздушен поток индиректно се разпростира към ползвателя в помещението. По-добро разпределение на въздуха към хомогенизирана стайна температура.

 • FIREPLACE MODE

Режимът Fireplace на Toshiba осигурява оптимална дифузия на топлината от друг източник на толина (камина, радиатор, печка), като поддържа вентилатора на вътрешното тяло да духа непрекъснато с ниска скорост, дори когато компресорът е изключен.

 • 3D SMART AIRFLOW SYSTEM

Устройството разполага с 3D интелигентна система за въздушен поток с независими жалузи и 6 мдела за неограничен комфорт (за климатици с мощнотс 18 000, 22 000 и 24 000 BTU)

 • ТИХ РЕЖИМ НА ВЪНШНОТО ТЯЛО

Безшумната работа на външното тяло е иновативна функция на Toshiba за намаляване на шума на външното тяло до 6 dB(A) за комфорта в квартала.

 • СЕДМИЧЕН ТАЙМЕР

Седмичният таймет позволява да зададете време на включване и изключване или програмни настройки на всеки 24 часа. До 4 различни настройки/дни и 7 различни програми на седмица.

 • РАЗМРАЗЯВАНЕ ПРИ ПОИСКВАНЕ

Размразяване при поискване е функция, която при изключително ниски външни температури може с бутон от дистанционното да размразите външното тяло по всяко време.

 • КОМФОРТЕН СЪН

Комфортен сън за опитимален комфорт, в този режим един час след активирането му температурата се повишава с 1°C, след това още една степен след 2 часа, която ще се поддържа до сутринта.

Купи на изплащане