Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт.

Срока за доставка на налични в склада ни в България продукти е до 2 работни дни, след извършено потвърждение по телефона от наш сътрудник.

Срока за доставка на продукти от склада ни в чужбина е от 5 до 10 работни дни, след извършено потвърждение по телефона от наш сътрудник.

Така изразените сроковеза доставка трябва да се считат за ориентировъчни, тъй като зависят от наличността на продуктите и избрания начин на плащане.

КУРИЕРИТЕСлед като поръчката е направена и е избран предпочитаният начин на плащане и доставка, поръчката е завършена и продуктът е поверен на куриера за доставка, продуктът ще бъде доставен на адреса, посочен при попълване на поръчката.

Пратките са от тип „стандарт” и предвиждат доставка от 9.00 до 18.00 часа, не е възможно да се въведе предпочитан времеви интервал или да се организира доставка, поради което клиентът е длъжен да се яви на адреса за доставка, посочен в деня на доставка.

За всички пратки проследяващият номер ще бъде предоставен директно от превозвача, чрез който ще може да се следи хода на поръчаната стока; по този начин всички възможни нужди могат да бъдат обсъдени директно с куриера.

След като продуктите са поверени на куриера, последният носи пълна отговорност както за целостта на стоката, така и за спазването на установените срокове за доставка.

ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКИ

Няколко малки, но важни съвета:

Проверете дали броят на доставените опаковки съответства на това, което е посочено в транспортния документ.

Проверете дали опаковката е непокътната и не е променена дори в затварящите ленти.

За да защитим нашите продукти, ние използваме допълнителна защитна опаковка "ПЪЛНА ЗАЩИТА" с полистирол с дебелина 2 см.

В случай на подправяне и/или счупвания ще трябва незабавно да оспорите пратката и/или доставката, като поставите надпис „РЕЗЕРВ ЗА ИНСПЕКЦИЯ НА СТОКАТА ЗА ... .. (посочете причината)“ върху документа за доставка, получен от куриера или друг оператор.

Впоследствие ще трябва да съобщите за всяка повреда възможно най-скоро и във всеки случай в рамките на 14 (четиринадесет) дни от получаването, като изпратите имейл до bkclimatesys@gmail.com.