Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK63ZR-W + SRC63ZR-W - 21 000 BTU

  • Brand: MITSUBISHI HEAVY
  • Cat No: 2520873

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK63ZR-W / SRC63ZR-W е с енергиен клас А++ при охлаждане и отопление. Той е идеален избор за климатизация на големи помещения до 44 кв.м. Разполага с алерген-деактивираща система за пречистване на въздуха и 36 месеца гаранция.

3 430,00 лв. 3 129,99 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 3 129,99 лв.
Please choose:
Технически характеристики
Description
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
21 000 BTU
За помещения (кв.м.)
44 кв. м
Марка
MITSUBISHI HEAVY
Капацитет на охлаждане - Номинален
6.3 kW
Капацитет на отопление - Номинален
7.1 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
8.1
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4.7
Код на вътрешното тяло
SRK 63 ZR-W
Размери на вътрешното тяло
339 x 1197 x 262 мм
Тегло на вътрешното тяло
15.5 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
44 / 39 / 35 / 25 dB
Код на външното тяло
SRC 63 ZR-W
Размери на външното тяло
640 x 800 x 290 мм
Тегло на външното тяло
45 кг
Звукова мощност на външното тяло
54 dBA
Description

  • Мощен и ефективен

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK63ZR-W / SRC63ZR-W е идеален избор за големи помещения, изискващи висока мощност при климатизация. С натискане на един бутон активирате функцията 3D AUTO, която извършва три независими контрола на въздушната струя. В резултат въздушният поток е равномерен и тих, и достига до всеки ъгъл на помещението. Постига се икономична работа и се минимизират енергийните загуби. Благодарение на автоматичния контрол на дебита и посоката на потока се постига комфортно отопление и охлаждане на цялото помещение по най-ефективен начин.

  • Jet технология

Mitsubishi Heavy Industries са приложили аеродинамичен анализ, използван в проектирането на турбореактивните двигатели, за да разработят иновативната Jet технология. Въздушната струя, образувана от системата JET Air Scroll, осигурява голямо количество въздух с минимална консумация на енергия, като въздушният поток е мощен, равномерен, безшумен(до 25dB) и достига до най-отдалечените ъгли на помещението.

  • Алерген-деактивираща система

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK63ZR-W / SRC63ZR-W разполага с два филтъра и самопочистваща функция, за да осигури здравословна среда в помещението. Алерген-деактивиращият филтър унищожава напълно полени, паразити и алергени, които съществуват в козината на домашните любимци. Също така неутрализира и убива всички видове бактерии, плесени и вируси, и дори да се отделят от филтъра вече са деактивирани.

Фотокаталитичният дезодориращ филтър предпазва от неприятни миризми, а самопочистващата функция не позволява задържането на влага в климатика. Благодарение на това въздухът в помещението се запазва чист и свеж.

  • Тишина и спокоен сън

Когато хората спят, не е необходимо твърде много охлаждане/отопление. С функция “sleep timer” се постига умерена климатизация чрез прецизно управление на капацитета, както и допълнително енергоспестяване. Когато е зададен тих режим “silent”, климатичната система се грижи за вашият спокоен сън, като работи на по-ниски обороти.

 

 

Купи на изплащане