Инверторен климатик GREE G-Tech GWH09AECXB-K6DNA1A / GWH09AECXB-K6DNA1A - 9 000 BTU

  • Brand: GREE
  • Cat No: 2520460

Инверторният климатик Gree G-Tech GWH09AEC-K6DNA1A е модел с Wi-Fi управление и висок енергиен клас: А+++ на охлаждане и А++ на отопление. С него ще се радвате не само на перфектен климат за вашия дом или офис, но и на чист, свеж въздух благодарение на вградените филтри и йонизатора. Той е подходящ за помещения до 22 кв.м. и се предлага с гаранция от 24 месеца. 

1 349,00 лв. 1 199,99 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 1 199,99 лв.
Please choose:
Технически характеристики
Description
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
9000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 15 до 20 кв.м.
Марка
GREE
Капацитет на охлаждане - Номинален
2,7 kW
Капацитет на отопление - Номинален
3,2 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+++
SEER
8,5
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4,6
Код на вътрешното тяло
GWH09AEC-K6DN
Размери на вътрешното тяло
293 x 945 x 225 мм
Тегло на вътрешното тяло
14 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
33 dBA
Код на външното тяло
GWH09AEC-K6DN
Размери на външното тяло
596 x 845 x 320 мм
Тегло на външното тяло
33,5 кг
Звукова мощност на външното тяло
52 dBA
Description

  • НОВО ПОКОЛЕНИЕ WI-FI УПРАВЛЕНИЕ

Инверторният климатик Gree G-Tech GWH09AEC-K6DNA1A има удобно Wi-Fi управление, благодарение на което може да задавате настройки през вашия смартфон от разстояние, където и да се намирате. Чрез мобилното приложение Smart Gree имате възможност да включвате и изключвате климатика, както и да задавате режим на работа и температура. Така вашият дом ще е винаги топъл щом се приберете след работа в студените зимни дни и приятно охладен, когато се връщате от лятна почивка. 

  • ЧИСТ И СВЕЖ ВЪЗДУХ

Инверторните климатици Gree G-Tech са с два филтъра за пречистване на въздуха: филтър с активен въглен и многокомпонентен филтър, включващ филтър за биологична стерилизация, филтър за фини прахови частици PM2.5 и катехинов филтър. За още по-чист въздух и здравословна среда във вашия дом, климатиците от серията са с вграден йонизатор. Той излъчва отрицателно заредени йони, които имат способността да убиват голяма част от вредните бактерии и същевременно неутрализира неприятните миризми.

  • ИНТЕЛИГЕНТЕН РЕЖИМ НА РАЗМРАЗЯВАНЕ

G-Tech GWH09AEC-K6DNA1A разполага с технология за разпознаване на образуването на скреж. Благодарение на това той преминава в режим на размразяване автоматично единствено, когато това се налага, за разлика от други климатични системи, които периодично работят в този режим. Това предимство ви спестява енергия и подобрява ефективността на климатика при отопление. 

  • ГАРАНТИРАНО ОТОПЛЕНИЕ ПРИ НИСКИ ВЪНШНИ ТЕМПЕРАТУРИ

С инверторните климатици Gree G-Tech домът ви остава топъл дори в най-мразовитите зимни дни. Специално проектираният компресор на климатика, както и нагревателят на картера на компресора и дренажната тава, гарантират неговата безупречна работа в режим на отопление дори и при -22°C температура на външната среда.

  • НАЙ-НОВИЯТ ЕКОЛОГИЧЕН ХЛАДИЛЕН АГЕНТ

Климатиците от серията използват най–новия и екологичен хладилен агент (фреон) R-32, който не оказва негативно влияние на околната среда, каквото имат другите хладилни агенти. Неговият озоноразрушаващ потенциал е 0, което означава, че той не вреди на озоновия слой и въздейства възможно най-малко за глобалното затопляне.

Купи на изплащане