Инверторен климатик Gree Pular GWH18AGD-K6DNA1D + GWH18AGD-K6DNA1D - 18 000 BTU

  • Brand: GREE
  • Cat No: 2520978

Инверторният климатик Gree Pular GWH18AGD-K6DNA1D е подходящ за помещения до 32 кв. м. Моделът е с енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление. Той е с вграден Wi-Fi модул за управление от разстояние и йонизатор за пречистване и освежаване на въздуха. Неговата висока ефективност и ниски нива на шум ще ви осигурят максимален комфорт. Всички климатици от серията Gree Pular са с 24 месеца гаранция.

1 599,99 лв. 1 399,99 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 1 399,99 лв.
Please choose:
Технически характеристики
Description
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
18 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 35 до 40 кв.м.
Марка
GREE
Капацитет на охлаждане - Номинален
4.6 kW
Капацитет на отопление - Номинален
5.2 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
6.4
Енергиен клас - Отопление
A+
SCOP
4.0
Код на вътрешното тяло
GWH18AGD-K6DNA1D
Размери на вътрешното тяло
311 x 982 x 221 мм
Тегло на вътрешното тяло
13.5 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
43 / 34 / 30 / 29 dB
Код на вътрешното тяло
GWH18AGD-K6DNA1D
Размери на вътрешното тяло
550 x 732 x 330 мм
Тегло на вътрешното тяло
26.5 кг
Description

  • Ново поколение Wi-Fi управление

Инверторният климатик Gree Pular GWH18AGD-K6DNA1D има вграден Wi-Fi модул, благодарение на което можете да го управлявате от разстояние, където и да се намирате. Чрез мобилното приложение Smart Gree имате възможност да включвате и изключвате климатика, както и да задавате режим на работа и температура от своя телефон или таблет. Това ви помага да поддържате комфортна среда и температура във вашия дом, за да се чувствате приятно винаги щом се прибирате вкъщи от дълго пътуване или след края на работния ден.

  • Интелигентен режим на размразяване

Инвертореният климатик Gree Pular GWH18AGD-K6DNA1D разполага с технология за разпознаване на образуването на скреж. Благодарение на това той преминава в режим на размразяване автоматично единствено, когато това се налага, за разлика от други климатични системи, които периодично работят в този режим. Това предимство ви спестява енергия и подобрява ефективността на климатика при отопление.

  • Перфектен сън

В режим „Сън“ имате възможност да настроите температурата да се покачи или намали, след като заспите и преди да се събудите. Така ще имате по-здравословен сън, а на сутринта ще се чувствате свежи и отпочинали.

  • Автоматично почистване и изсушаване

Gree Pular използва нова технология с усъвършенствани алуминиеви ламели, която не позволява задържането на прах във вътрешното тяло. След изключване в режим на охлаждане вентилаторът на вътрешното тяло продължава да работи още известно време. В резултат, бързодвижещата се кондензна вода отмива праха и по този начин топлообменникът се самопочиства и изсушава. Това предотвратява задържането на влага и образуването на мухъл и плесен, което може да доведе до здравословни проблеми.

  • Йонизатор за по-чист въздух

Инверторният климатик Gree Pular GWH18AGD-K6DNA1D е с вграден йонизатор, благодарение на което ще имате по-чист и свеж въздух за вашия дом или офис. Той излъчва отрицателно заредени йони, които имат способността да убиват голяма част от вредните бактерии и същевременно неутрализира неприятните миризми.

  • Най-новият екологичен хладилен агент

Климатиците от серията Gree Pular използват най–новия и екологичен хладилен агент (фреон) R-32, който не оказва негативно влияние на околната среда, каквото имат другите хладилни агенти. Неговият озоноразрушаващ потенциал е 0, което означава, че той не вреди на озоновия слой и въздейства възможно най-малко за глобалното затопляне.

  • Турбо режим на охлаждане

За да избягате по-бързо от горещините през летния сезон, може да задействате режим турбо при охлаждане от бутона Turbo. Това осигурява по-голяма и по-силна въздушна струя, за да достигнете зададената температура за възможно най-кратък период от време.

Купи на изплащане