Инверторен подов климатик AUX AUCO-H18/4R3B + AL-H18/NDR3HB2(U) - 18 000 BTU с Wi-Fi модул

  • Brand: AUX
  • Cat No: 2510064_1

Инверторен климатик AUX AUCO-H18/4R3B/AL-H18/NDR3HB2(U) с подово вътрешно тяло е проектиран специално да оптимизира отоплението в дома Ви. Въздушният филтър за осигурява чист и свеж въздух, а вграденият Wi-Fi ще ви позволи да контролирате климатика от разстояние. Моделът е подходящ за помещения до 40 кв. м. и се предлага с гаранция 36 месеца.

2 479,99 лв. 2 179,99 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 2 179,99 лв.
Please choose:
Технически характеристики
Description
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
18 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 35 до 40 кв.м.
Марка
AUX
Капацитет на охлаждане - Номинален
4.70 kW
Капацитет на отопление - Номинален
5.00 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
6.1
Енергиен клас - Отопление
A+
SCOP
4.0
Код на вътрешното тяло
AUCO-H18/4R3B
Размери на вътрешното тяло
600 x 700 x 225 мм
Тегло на вътрешното тяло
15 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
37 dBA
Код на външното тяло
AL-H18/NDR3HB2(U)
Размери на външното тяло
555 x 785 x 300 мм
Тегло на външното тяло
29 кг
Звукова мощност на външното тяло
55 dBA
Description

  • Високоефективен филтър

Подовите климатици на AUX са снабдени с високоефективен въздушен филтър, чиято задача е да улавя както едрите, така и дребни замърсители във въздуха, осигурявайки по-свежа и здравословна среда в дома ви. Редовната му и правилна поддръжка гарантира оптимална работа на цялата климатична система.

  • „Подово“ отопление

От уроците по физика знаем, че студеният въздух е по-тежък от топлия и затова го изтласква нагоре, заемайки неговото място. Изхождайки от този прост факт, инженерите от AUX разработват серията подовите климатици AUCO, с които ще забравите усещането за студени крака. Благодарение на допълнителния, долен отвор топлината се „инжектира“ директно, където е най-студено – ниско над пода, постигайки бързо и ефективно оптималния комфорт дори през студените зимни месеци.

  • Wi-Fi управление

За по-голямо удобство климатиците от подовата серия AUCOна AUX могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на включения в комплекта Wi-Fi контролер. Необходимо е единствено да следвата инструкциите, за да го активирате и ползвате от смартфона си.

  • Широк температурен диапазон

Без значение дали температурата навън ще надхвърли 40 °C през лятото, или ще падне до -15 °C през дългите зимни нощи, може да бъдете сигурни, че AUX AUCO-H12/4R3B / AL-H12/NDR3HB2(U) ще поддържа комфортна среда в помещението. Широкият работен диапазон е гарантиран благодарение на последното поколение DC инверторна технология на AUX. С нея екстремните температури остават отвъд стените на дома ви.

  • Функция „Автоматичен рестарт“

Неочакваните прекъсвания на тока са неприятна изненада за всеки. Благодарение на вградената в софтуера функция „Автоматичен рестарт“, подовият климатик AUCO запаметява последно зададените настройки и след възстановяване на захранването ще заработи в режима и параметрите, на които е бил настроен, без да се налага допълнително намеса от ваша страна.

Купи на изплащане