Хиперинверторен климатик TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 9 RAS13PKVPGE/RAS-13PAVPG-E - 13 000 BTU, с опция WI-FI.

 • Марка: TOSHIBA
 • Кат. номер: 50213757

Инверторен климатик RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E от най-новата серия Super Daiseikai 9 на инверторни климатици Toshiba съчетава комфорт, съвременен дизайн и изключителна ефективност. Благодарение на филтрите, вградени в този климатик, може да разчитате на чист въздух, а най-новите технологии в климатичната индустрия гарантират безпроблемната му работа.

3 399,00 лв. 3 099,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 099,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
13 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 25 до 30 кв.м.
Марка
TOSHIBA
Капацитет на охлаждане - Номинален
3.5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
4.0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+++
SEER
9.50
Енергиен клас - Отопление
A+++
SCOP
5.10
Код на вътрешното тяло
RAS13PKVPGE
Размери на вътрешното тяло
851х293х270 мм
Тегло на вътрешното тяло
14 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
20 dBA
Код на външното тяло
RAS-13PAVPG-E R32
Размери на външното тяло
800х630х300 мм
Тегло на външното тяло
38 кг
Звукова мощност на външното тяло
48 dBA
Подробно описание

 • МНОГО ВИСОКА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ 

Климатиците SUPER DAISEIKAI 9 са хиперинвертори осигуряващи най-висока степен на енергоспестяване. Реализират енергиен клас А+++ и в двата режима на охлаждане и отопление, като сезонните им коефизиетни са изключително високи: SEER - 10.60 и SCOP - 5.20. 

 • ЕЛЕГЕНАТЕН ДИЗАЙН

Серията климатици SUPER DAISEIKAI 9 на Toshiba са създадени да се вписват в свъременният интериор на модерния дом. Вътрешното тяло е елегантно с бяло гланцирано покриетие от най-висококачетвен материал. Размерите на тялото са компакти с изящно заоблени ъгли, което го прави да изглежда още по-дискретно.  

 • 3D SMART AIRFLOW SYSTEM

Устройството разполага с 3D интелигентна система за въздушен поток с независими жалузи, които насочват въздушната струя в 6 различни посоки. Тази функция гарантира, че въздухът ще достигне там, където наистина имате нужда от него.

 • РАБОТА ПРИ ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ

Моделът SUPER DAISEIKAI 9 първоначално е тестван в скандинавските страни, преди да се предложи на масовите потребители, този климатик работи безоткзано при лоши зимни условия. Гарантирано бързо и сигурно отопление дори при екстремно ниски температури.

 • СИСТЕМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ PLASTMA ION CHARGER

Plastma Ion Charger е система за пречистване на въздуха с интелигентен филтриращ елемент, който не е необходимо да се сменя периодочино, като ефективно отстранява от въздуха прах, бактерии и елеминира миризмите. Системата гененира до 1 милион негативни йони и спомага за чистата и здравословна въздушна среда в дома.

 • ФУНКЦИЯ ЗА САМОПОЧИСТВАНЕ MAGIC COIL

Технологията Magic Coil е вградена в новоразработеният топлообменик на вътрешното тяло. Тази технология контролира, намалява влагата и потиска образуването на микроорганизми. Специална алуминиева намотка предовратява образуването на кондезн по вътрешния вентилатор. Той продължава да работи известно време дори след изключване на климатика, за да осигури запазване на качеството на въздуха.

 • КОМПРЕСОР С ДВОЕН РОТОР

Двойно-роторния компресор позволява работа с хладилен агент с високо налягане. Високата ефективност е очевидна при работа на ниска скорост. Ротацията с два цилиндъра едновремнно, позволява прецизност на въртене на компресора с по-малко загуба на енергия, което от друга страна повишава енергийната ефективност. 

 • ВИСОКА НАДЕЖДНОСТ И НИСЪК ШУМ

Звукът на вътрешното тяло е почти не доловим, със своя шум от едва 19 dBA, модела SUPER DAISEIKAI 9 е перфектният избор за спалня. Осигурява отопление или охлаждане без да нарушава комфорта на ползвателя. 

Тихият режим на външното тяло редуцира шума с 4 dBA до невероятно ниските 42 dBA. Тишина, комфорт и възможност за максимален релакс в дома или на двора.

 • РЕЖИМ КАМИНА

Режимът Fireplace на Toshiba осигурява оптимална дифузия на топлината от друг източник на толина (камина, радиатор, печка), като поддържа вентилатора на вътрешното тяло да духа непрекъснато с ниска скорост, дори когато компресорът е изключен.

 • ОПЦИЯ ЗА Wi - Fi КОНТРОЛЕР

Може да управлявате климатика от всяка точка в мобилно приложение на Toshiba. Контролирате климата във Вашият дом с помощта на инсталиран контролер.

Купи на изплащане