Хиперинверторен климатик в черно TOSHIBA SHORAI EDGE BLACK RASB10G3KVSGBE/RAS10J2AVSGE1 - 10 000 BTU, с WI-FI.

 • Марка: TOSHIBA
 • Кат. номер: 50218585

Инверторният климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B10G3KVSG-E / RAS-10J2AVSG-E1 притежава най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. Моделът е подходящ за помещения до 20 кв.м. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в помещението. Всички климатици от серията имат стилен дизайн в два цвята - бял и черен, изключително тихо външно тяло, вградено wi-fi управление и 60 месеца гаранция.

2 099,99 лв. 2 019,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 019,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
10 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 15 до 20 кв.м.
Марка
TOSHIBA
Капацитет на охлаждане - Номинален
2.5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
3.2 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+++
SEER
8.6
Енергиен клас - Отопление
A+++/А++
SCOP
5.1
Код на вътрешното тяло
RASB10G3KVSGBE
Размери на вътрешното тяло
800х293х226 мм
Тегло на вътрешното тяло
10 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
19 dBA
Код на външното тяло
RAS10J2AVSGE1
Размери на външното тяло
550х780х290 мм
Тегло на външното тяло
26 кг
Звукова мощност на външното тяло
44 dBA
Подробно описание

 • SHORAI EDGE BLACK

Серията климатици SHORAI EDGE BLACK на Toshiba са създадени за ценителите на естетиката, благодарение на  изчистения си дизайн, правите линии и матовото покритие тези устройства прекрасно пасват на всеки луксозен и стилен интериор. Дизайнът им напълно припокрива минималистичните тенденции в интериорния дизайн на съвременния и модерен дом. Като се съчетае и задължителната за всеки модер дом Smart функция за контрол на целият Smart Home.

 • ВИСОКА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ 

Климатиците SHORAI EDGE са хиперинвертори осигуряващи на ползвателя висока степен на енергоспестяване. Реализират енергиен клас А+++ в режим охлаждане и А++/А+++ в режим отопление, в зависимост от климатината зона. Като се прибави и функцията ECO MODE, която гарантира ниска консумация на енергия при всеки режим на работа!

 • ФИЛТЪР ULTRA-PURE

Ultra-Pure филтъра за чиста, здравословна среда без прах и финни частици РМ2.5.

 • HADA CARE FLOW

HADA Care е функция при режим охлаждане, при която жалузите на вътрешното тяло се позиционират, така че генериразният въздушен поток индиректно се разпростира към ползвателя в помещението. По-добро разпределение на въздуха към хомогенизирана стайна температура.

 • FIREPLACE MODE

Режимът Fireplace на Toshiba осигурява оптимална дифузия на топлината от друг източник на толина (камина, радиатор, печка), като поддържа вентилатора на вътрешното тяло да духа непрекъснато с ниска скорост, дори когато компресорът е изключен.

 • 3D SMART AIRFLOW SYSTEM

Устройството разполага с 3D интелигентна система за въздушен поток с независими жалузи и 6 мдела за неограничен комфорт (за климатици с мощнотс 18 000, 22 000 и 24 000 BTU)

 • ТИХ РЕЖИМ НА ВЪНШНОТО ТЯЛО

Безшумната работа на външното тяло е иновативна функция на Toshiba за намаляване на шума на външното тяло до 6 dB(A) за комфорта в квартала.

 • СЕДМИЧЕН ТАЙМЕР

Седмичният таймет позволява да зададете време на включване и изключване или програмни настройки на всеки 24 часа. До 4 различни настройки/дни и 7 различни програми на седмица.

 • РАЗМРАЗЯВАНЕ ПРИ ПОИСКВАНЕ 

Размразяване при поискване е функция, която при изключително ниски външни температури може с бутон от дистанционното да размразите външното тяло по всяко време. 

 • КОМФОРТЕН СЪН

Комфортен сън за опитимален комфорт, в този режим един час след активирането му температурата се повишава с 1°C, след това още една степен след 2 часа, която ще се поддържа до сутринта. 

Купи на изплащане