Инверторен климатик DAIKIN Ururu Sarara FTXZ35N/RXZ35N - 12 000 BTU

  • Марка: DAIKIN
  • Кат. номер: 2520210

Инверторният климатик Ururu Sarara FTXZ35N/RXZ35N, с мощност 12 000 BTU, от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin е създаден по световно призната новаторска технология, с пет вида обработки на въздуха, изключително ниско вредно въздействие върху околната среда и много ниска консумация на енергия.

6 659,99 лв. 5 859,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5 859,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
12 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 20 до 30 кв.м.
Марка
DAIKIN
Капацитет на охлаждане - Номинален
3,5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
5,0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+++
SEER
9
Енергиен клас - Отопление
A+++
SCOP
5,73
Код на вътрешното тяло
FTXZ35N
Размери на вътрешното тяло
295x798x372 мм
Тегло на вътрешното тяло
15 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
42 dBA
Код на външното тяло
RXZ35N
Размери на външното тяло
295x798x372 мм
Тегло на външното тяло
50 кг
Звукова мощност на външното тяло
48 dBA
Подробно описание

  • АБСОЛЮТЕН КОНТРОЛ

Климатици Daikin от серията Ururu Sarara може да се управляват от разстояние чрез нова безжична версия на онлайн контролер, снабден с приложение, налично за платформи Apple и Android. Това допълнително WLAN устройство тип „plug and play“ разполага с интуитивен интерфейс и улеснява управлението на всеки климатик както от вашия дом, така и извън него.

  • ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ

Гамата инверторни климатици Daikin от серията Ururu Sarara се отличават с най-високата енергийна ефективност на пазара на климатична техника. Тази позиция е резултат от новаторски енергоспестяващи технологии като нов суинг компресор, нов вентилатор във вътрешното тяло на всеки климатик, нов топлообменник с по-ефективен топлообмен и двоен приток на въздух.

  • САМОПОЧИСТВАЩ СЕ ФИЛТЪР

Филтрите на всеки климатик Ururu Sarara се самопочистват постоянно, поддържат постоянна скорост на въздушния поток и намаляват потреблението на електроенергия с около 25%. Система от специални ротационни четки във всеки климатик от серията, почиства праха от филтрите и го събира в контейнер, който се изхвърля при сигнал за напълване.

  • ПРЕЧИСТЕН И СВЕЖ ВЪЗДУХ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

При всеки климатик Ururu Sarara въздухът се пречиства чрез преминаване през прахова и поленова филтрация, преди филтърът за фотокаталитично пречистване на въздуха да неутрализира всички миризми, като цигарен дим и миризми от готвене. В крайния етап, Flash Streamer обработва въздуха допълнително: той разгражда всички възможни остатъци от формалдехид, вируси и плесени. Системата за вентилация по желание може да внася пресен въздух отвън, което осигурява свежест и комфорт в дома ви.

  • ИНТЕЛИГЕНТНО ОКО ЗА ТРИ ЗОНИ

За осигуряване на тотален комфорт, всеки инверторен климатик Daikin Ururu Sarara следи за присъствието и положението на хора в стаята посредством интелигентно око за три зони. Ако се регистрира присъствие на хора в една от зоните, климатик Daikin Ururu Sarara изпраща въздуха в някоя от другите две.

  • ОВЛАЖНЯВАНЕ/ИЗСУШАВАНЕ НА ВЪЗДУХА

Овлажняването без допълнителен резервоар за вода е уникална технология, предлагана в световен мащаб единствено от разработчиците на климатици Daikin. От една страна тази функция помага да се избегне чувството за студ при сух въздух и с по-малко енергия да се постигне нужното отопление. От друга страна инверторните климатици от серията Ururu Sarara на Daikin се грижат за здравето на дихателната ви система.

  • ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

В комбинация с новаторските технологии, новите инверторни климатици Daikin Ururu Sarara използват и нов хладилен агент – Дифлуорометан или R-32. В сравнение с масово използвания R-410A, R-32 намалява вредното въздействие над околната среда с 68%, измерено като потенциал на глобално затопляне (GWP), както и осигурява по-висока ефективност на всеки климатик от серията.

Купи на изплащане