Инверторен климатик GREE AMBER GWH09YD-S6DBA1 / GWH09YD-S6DBA2 - 9 000 BTU

  • Марка: GREE
  • Кат. номер: 2520673

Инверторният климатик Gree Amber GWH09YD-S6DBA1 e с енергиен клас А+++ на охлаждане и отопление, и възможност да работи при изключително ниски външни температури (до -30°C). Моделът е с Wi-Fi модул и е подходящ за помещения до 22 кв. м. С него ще постигнете не само перфектната температура през всеки сезон, но и по-чист въздух благодарение на вградения йонизатор, а ниските нива на шум ще допринесат за още по-голям комфорт във вашия дом или офис. Всички климатици от серията Gree Amber са с 24 месеца гаранция.

1 859,99 лв. 1 629,99 лв.
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
9000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 15 до 20 кв.м.
Марка
GREE
Капацитет на охлаждане - Номинален
2,7 kW
Капацитет на отопление - Номинален
3,5 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+++
SEER
8,5
Енергиен клас - Отопление
A+++
SCOP
5,1
Код на вътрешното тяло
GWH09YD-S6DBA1
Размери на вътрешното тяло
301x996x225 мм
Тегло на вътрешното тяло
13.5 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
36 dBA
Код на външното тяло
GWH09YD-S6DBA2
Размери на външното тяло
596x899x378 мм
Тегло на външното тяло
44,5 кг
Звукова мощност на външното тяло
53 dBA
Подробно описание

  • НАЙ-ВИСОК ЕНЕРГИЕН КЛАС

Инверторният климатик Gree Amber GWH09YD-S6DBA1 се отличава с най-високия енергиен клас: А+++ на охлаждане и отопление. Така поддържате перфектната температура у дома или в офиса с минимална консумация на енергия, което ви помага да спестяване от разходи за електричество.

  • ЙОНИЗАТОР ЗА ПО-ЧИСТ ВЪЗДУХ

Инверторният климатик Gree Amber GWH09YD-S6DBA1 е с вграден йонизатор, благодарение на което ще имате по-чист и свеж въздух за вашия дом или офис. Той излъчва отрицателно заредени йони, които имат способността да убиват голяма част от вредните бактерии и същевременно неутрализира неприятните миризми.

  • ГАРАНТИРАНО ОТОПЛЕНИЕ ПРИ НИСКИ ВЪНШНИ ТЕМПЕРАТУРИ

С Gree Amber GWH09YD-S6DBA1 топлината няма да напуска дома ви дори в най-мразовитите зимни дни. Специално проектираният компресор на климатика, както и нагревателят на картера на компресора и дренажната тава, гарантират неговата безупречна работа в режим на отопление дори и при -30°C температура на външната среда.

  • НОВО ПОКОЛЕНИЕ WI-FI УПРАВЛЕНИЕ

Инверторният климатик Gree Amber GWH09YD-S6DBA1 има вграден Wi-Fi модул, благодарение на което можете да го управлявате от разстояние, където и да се намирате. Чрез мобилното приложение Smart Gree имате възможност да включвате и изключвате климатика, както и да задавате режим на работа и температура от своя телефон или таблет. Това ви помага да поддържате комфортна среда и температура във вашия дом, за да се чувствате приятно винаги щом се прибирате вкъщи от дълго пътуване или след края на работния ден.

  • ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОХЛАЖДАНЕ ПРИ ВЪНШНИ ТЕМПЕРАТУРИ ДО -18⁰C

В работни помещения с машини, които отделят топлина, каквито са например сървърните помещения, климатикът трябва да е в режим на охлаждане дори при ниски външни температури, за да осигури безпроблемна работа на оборудването. Ето защо климатиците от серията Gree Amber имат възможност за охлаждане до -18⁰C, като по този начин създават идеалният климат за вашия бизнес.

  • ДЕЖУРНО ОТОПЛЕНИЕ

С помощта на тази функция климатикът може да поддържа постоянна температура от 8⁰C в режим отопление. По този начин домът ви и всичко в него остава защитено от измръзване, в случай че ви се налага да отсъствате по-дълго време през зимния сезон.