Подов инверторен климатик GREE GEH18AA-K6DNA1F / GEH18AA-K6DNA1F - 18 000 BTU + Wi-Fi модул

  • Марка: GREE
  • Кат. номер: 2520348

Инверторният подов климатик Gree GEH18AA-K6DNA1F е с енергиен клас А+ при охлаждане и А при отопление, подходящ за помещения до 40 кв. м. Контролираният въздушен поток ще ви осигури комфорт през всеки сезон, а вграденият йонизатор ще пречисти и освежи въздуха в помещението. Всички подови климатици Gree GEH са с 24 месеца гаранция.

2 669,00 лв. 2 399,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 399,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Мощност BTU
18 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 35 до 40 кв.м.
Марка
GREE
Капацитет на охлаждане - Номинален
5,2 kW
Капацитет на отопление - Номинален
5,5 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+
SEER
5,6
Енергиен клас - Отопление
А
SCOP
3,8
Код на вътрешното тяло
GEH18AA-K6DNA1F
Размери на вътрешното тяло
700x600x215 мм
Тегло на вътрешното тяло
15 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
56 dBA
Код на външното тяло
GEH18AA-K6DNA1F
Размери на външното тяло
963x700x396 мм
Тегло на външното тяло
46 кг
Звукова мощност на външното тяло
63 dBA
Подробно описание

  • КОМФОРТНО ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ

С инверторният подов климатик Gree GEH09AA-K6DNA1F ще се наслаждавате на максимален комфорт през всеки сезон, благодарение на промяната на посоката на въздушния поток. При охлаждане климатикът подава въздушната струя отгоре, а при отопление - отдолу. Това ви предпазва от студено течение и схващане през лятото, докато през зимата запазва пода под краката ви винаги топъл и ще забравите неприятното усещане за студени стъпала.

  • ЙОНИЗАТОР ЗА ПО-ЧИСТ ВЪЗДУХ

Инверторният подов климатик Gree GEH09AA-K6DNA1F е с вграден йонизатор, благодарение на което ще имате по-чист и свеж въздух за вашия дом или офис. Той излъчва отрицателно заредени йони, които имат способността да убиват голяма част от вредните бактерии и същевременно неутрализира неприятните миризми.

  • ИНТЕЛИГЕНТЕН РЕЖИМ НА РАЗМРАЗЯВАНЕ

Инвертореният климатик Gree GEH09AA-K6DNA1F разполага с технология за разпознаване на образуването на скреж. Благодарение на това той преминава в режим на размразяване автоматично единствено когато това се налага, за разлика от други климатични системи, които периодично работят в този режим. Това предимство ви спестява енергия и подобрява ефективността на климатика при отопление.

  • САМОПОЧИСТВАНЕ И ИЗСУШАВАНЕ

Gree използва нова технология с усъвършенствани алуминиеви ламели, която не позволява задържането на прах във вътрешното тяло. След изключване в режим на охлаждане вентилаторът на вътрешното тяло продължава да работи още известно време. В резултат бързодвижещата се кондензна вода отмива праха и по този начин топлообменникът се самопочиства и изсушава. Това предотвратява задържането на влага и образуването на мухъл и плесен, което може да доведе до здравословни проблеми.

Купи на изплащане