Инверторен климатик HITACHI DODAI FROST WASH PARETE RAK-35REF/RAC-35WEF - 12000 BTU

  • Марка: HITACHI
  • Кат. номер: 99844240

Инверторен климатик HITACHI, серия DODAI FROST WASH, сериен код RAK-35REF/RAC-35WEF, мощност 12000 BTU, с опция Wi - Fi.

1 159,99 лв.
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
12 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 20 до 30 кв.м.
Марка
HITACHI
Капацитет на охлаждане - Номинален
3.5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
4.2 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
6.1
Енергиен клас - Отопление
A+
SCOP
4.2
Код на вътрешното тяло
CS-TZ35WKEW
Размери на вътрешното тяло
780x280x230 мм
Тегло на вътрешното тяло
7.5 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
26 dBA
Код на външното тяло
CU-TZ35WKE
Размери на външното тяло
750x548x288 мм
Тегло на външното тяло
24.5 кг
Звукова мощност на външното тяло
48 dBA
Подробно описание

  • ВИСОКА СЕОННА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Висока енергийна ефективност: А++ в режим на охлаждане и А+ в режим на отопление.

  • ФРЕОН R32

Новата серия климатици Dodai използват фреон R32, който притежават няколко предимства: на първо място пестят енергия; на следащо, но не по важност щадят околната среда и на последно място - зареждат се изключителни лесно. Новият фреон е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходните. По-добър живот за хората и за цялата планета!

  • ТЕХНОЛОГИЯ FROST WASH

Технолигията Frost Wash автоматично почиства топлообменика на вътрешното тяло чрез измиване на замърасяванията, плесени и мазнини, които полепват по топлообменика. Благодарение на тази иновативна технология за почистване може да разчитате на чист и здравословен въздух през всеки сезон. С Frost Wash се достига до 91% намаляване на бактериите и до 87% намаляване на плесента в климатика.

Frost Wash е технология за самопочистване, благодарение на която можете да разчитате на чист въздух и комфорт. В хода на своята работа прахът и бактериите се натрупват в топлообменика на системата, което влияе върху качеството на изпуснатия въздух. Frost Wash замръзва водната влага, която се събира около топлообменика на вътрешното тяло и улавя праха и бактериите в дебел слий лед. който за няколко минути се стопява и отмива уреда отпушвайки топлообменика, за да осигури по-чист и по-здравословен въздух.

  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХ

Нивото на шум при скорост Super Low е едва 22 dBA, което осигурява тишина и спокойствие за комфорта на потребителя.

  • РЕЖИМ "ВАКАНЦИЯ"

Ако се наложи да напуснете дома си за по-дълъг период от време през зимата, тази функция е създадена да поддържа температурата в помещението от 10°C. Това гарантира, че инсталацията няма да замръзне.

  • ОПЦИЯ ЗА Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

Wi-Fi управлението на Hitachi позволява да контролирате Вашия климатик чрез смартфон или таблет, както от дома Ви, така и от друго място. Можете да зададете температурата в помещението бързо и лесно, още преди да сте се прибрали или можете да проверите дали не сте забравили климатика включен докато сте на почивка.