Инверторен климатик HITACHI DODAI FROST WASH PARETE RAK-50REF/RAC-50WEF - 18000 BTU

 • Марка: HITACHI
 • Кат. номер: 99844257

Инверторен климатик HITACHI, серия DODAI FROST WASH, сериен код RAK-50REF/RAC-50WEF, мощност 18000 BTU, с опция Wi - Fi.

1 909,99 лв.
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
18 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 35 до 40 кв.м.
Марка
HITACHI
Капацитет на охлаждане - Номинален
5.0 kW
Капацитет на отопление - Номинален
6.0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
6.1
Енергиен клас - Отопление
A+
SCOP
4.3
Код на вътрешното тяло
CS-TZ50WKEW
Размери на вътрешното тяло
780x280x230 мм
Тегло на вътрешното тяло
8 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
28 dBA
Код на външното тяло
CU-TZ50WKE
Размери на външното тяло
792x600x299 мм
Тегло на външното тяло
39.5 кг
Звукова мощност на външното тяло
49 dBA
Подробно описание

 • ДВОЕН ИНВЕРТОРЕН КОМПРЕСОР

Инверторната технология на LG осигурява максимална ефективност и отлична производителност за климатик, който охлажда по-бързо, издържа по-дълго и работи по-тихо. Компресорът е с гаранция от 10 години, за да се насладите на предимствата на климатика LG за още по-дълъг период от време.

 • ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ

Инверторната технология е в състояние да модулира подадената мощност според действителните нужди; това прави възможно поддържането на постоянна температура, като се избягва загубата на енергия, в полза на по-голяма ефективност и максимално спестяване на енергия.

 • БЪРЗО ОХЛАЖДАНЕ

По-широкият и перфектно проектиран въздушен поток ви позволява да достигнете дори до най-отдалечените ъгли и да охладите помещението по-бързо.

 • ПРОВЕРЕТЕ КОЛКО ЕНЕРГИЯ ИЗПОЛЗВАТЕ

С функционалния бутон на LG Active Energy Control можете да регулирате консумацията на енергия според три настройки (80%, 60%, 40%). Просто натиснете бутон, за да контролирате ефективността на охлаждане и да намалите консумацията на енергия.

 • МАКСИМАЛНА ТИШИНА

Климатиците LG осигуряват намален шум благодарение на специалния вентилатор Skew Fan и инверторен компресор, които премахват ненужния шум и позволяват на продукта да работи възможно най-тихо.

 • КОМФОРТЕН ВЪЗДУХ

Автоматично настройва ъгъла на жалузите, така че изходящият въздушен поток да не е насочен директно към обитателите на помещението.

 • ЛЕСЕНИ МОНТАЖ

Климатиците LG са проектирани и произведени за бърз и ефикасен монтаж, намалявайки труда и времето за монтаж.

 • КОМФОРТЕН СЪН

Режимът „Комфортен сън“ осигурява възможно най-подходяща среда за комфортен сън чрез автоматично регулиране на 3 различни функции (непряк въздушен поток/задаване на изключване след 7 часа/мек вятър и логика на време за заспиване) просто с натискане на един бутон.

 • SMART КОНТРОЛ

С проста гласова команда, благодарение на съвместимостта на LG ThinQ с Google Assistant, можете да управлявате своя климатик LG: само с гласа си можете да настроите включването и изключването, режима на работа и температурата.