Инверторен климатик LG LIBERO S 9 S09EQ.NSJ/S09EQ.UA3 R32 - 9 000 BTU

 • Марка: LG
 • Кат. номер: 99819996

Инверторен климатик LG, серия LIBERO S 9, сериен номер S09EQ.NSJ/S09EQ.UA3 R32, мощност 9 000 BTU.

1 139,99 лв.
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
9000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 15 до 20 кв.м.
Марка
LG
Капацитет на охлаждане - Номинален
2.5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
3.3 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
7.0
Енергиен клас - Отопление
A+
SCOP
4.0
Код на вътрешното тяло
S09EQ.NSJ
Размери на вътрешното тяло
837x308x189 мм
Тегло на вътрешното тяло
8,7 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
22 dBA
Код на външното тяло
S09EQ.UA3
Размери на външното тяло
717х230х483 мм
Тегло на външното тяло
28 кг
Звукова мощност на външното тяло
59 dBA
Подробно описание

 • DUAL INVERTER COMPRESSOR

Компресорът на стандартните инверторни климатици се включва и изключва, за да осигури зададената температура, консумирайки много енергия. Dual Inverter Compressor™ непрекъснато регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаните нива на температурата. Това спестява енергия и осигурява по-голям комфорт на охлаждане. Благодарение на иновативния компресор Dual на LG се оптимизира работата на климатика, а клиента получава устройство, което  охлажда по-ефективно, експлоатира се п-дълго и работи по-тихо. С 10-годишната гаранция на компресора потребителите могат да се възползват от предимствата на климатика на LG по-продължително време.

 • ИЗЧИСТЕН И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН СЪС СКРИТ ДИСПЛЕЙ

Тънкият и модерен дизайн на климатика на LG улеснява монтажа и удобното почистване с плъзгащия се EZ филтър. Освен това големият скрит дисплей е перфектен за удобна проверка на показанията за енергията.

 • НИСКО НИВО НАШУМ

Климатиците LG работят с ниски нива на шум благодарение на уникалния кос вентилатор и Dual Inverter Compressor™ на LG, които елиминират ненужния шум и позволяват плавна работа.

 • КОНТРОЛ ВЪРХУ ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

С бутона за функцията за активно управление на разхода на електроенергия на LG можете да регулирате потреблението на електроенергия измежду три опции (80%, 60%, 40%). Само с докосването на един бутон можете да управлявате охлаждането и да намалявате разхода на електроенергия.    

 • ФУНКЦИЯ "КОМФОРТЕН ВЪЗДУХ"

С тази опция жалузите на климатика се настройват удобно в предварително зададено положение, така че въздушната струя да не е насочена към хората в помещението. 

 • БЪРЗО И ЛЕСНО МОНТИРАНЕ 

Климатиците на LG са проектирани така, че да се монтират по-лесно и по-ефективно независимо от околните предмети и броя на лицата, които участват в процеса на монтаж. Чрез намаляване на необходимостта от човешка сила и време за монтаж сега е възможно да се монтират повече климатици в повече домове за по-кратко време. 

 • R32 - ВИСОКОЕФЕКТИВЕН ЕКОЛОГИЧЕН ХЛАДИЛЕН АГЕНТ 

Наслаждавайте се на хладен въздух, който осигурява екологичен комфорт. Фреонът R32 не само има по-висок индекс на изстудяване от останалите фреонови технологии, но и е по-екологичен и безопасен.           

 • КОМФОРТЕН СЪН    

Режимът „Комфортен сън“ осигурява възможно най-подходяща среда за комфортен сън чрез автоматично регулиране на 3 различни функции (непряк въздушен поток/задаване на изключване след 7 часа/мек вятър и логика на време за заспиване) просто с натискане на един бутон.

 • АВТОМАТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ  

Комплексната функция за автоматично почистване предотвратява натрупването на бактерии и плесени по топлообменника и по този начин осигурява по-полезна и по-удобна среда за потребителя.

 • GOLD FIN™  

Gold Fin™ гарантира по-голямата устойчивост на корозия на повърхността и подобрява трайността на топлообменника за много по-дълъг период от време.

 • БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ

4-пътното автоматично люлеене регулира въздушния поток според околната среда, позволявайки оптимално разпределение на топлия въздух в жилищни помещение и бързо загряване.