Инверторен климатик LG Standard Win S12EW NSJ + S12EW UA3 - 12 000 BTU с Wi-Fi

 • Марка: LG
 • Кат. номер: 2520480

Инверторен климатик LG, серия STANDARD WIN, сериен номер S12EW.NSJ/LG S12EW.UA3, мощност 12 000 BTU и с Wi-Fi.

1 489,99 лв. 1 299,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 299,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
12 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 20 до 30 кв.м.
Марка
LG
Капацитет на охлаждане - Номинален
3,5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
4,0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
6,6
Годишна консумация на енергия - Охлаждане
186 kWh
Енергиен клас - Отопление
A+
SCOP
4,0
Годишна консумация на енергия - Отоплние
875 kWh
Код на вътрешното тяло
S12EW.NSJ
Размери на вътрешното тяло
308 x 837 x 189 мм
Тегло на вътрешното тяло
8.7 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
19 dB
Код на външното тяло
S12EW.UA3
Размери на външното тяло
495 x 717 x 230 мм
Тегло на външното тяло
26 кг
Звукова мощност на външното тяло
50 dBA
Подробно описание

 • DUAL INVERTER COMPRESSOR

Компресорът на стандартните инверторни климатици се включва и изключва, за да осигури зададената температура, консумирайки много енергия. Dual Inverter Compressor™ непрекъснато регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаните нива на температурата. Това спестява енергия и осигурява по-голям комфорт на охлаждане. Благодарение на иновативния компресор Dual на LG се оптимизира работата на климатика, а клиента получава устройство, което  охлажда по-ефективно, експлоатира се п-дълго и работи по-тихо. С 10-годишната гаранция на компресора потребителите могат да се възползват от предимствата на климатика на LG по-продължително време.

 • ИЗЧИСТЕН И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН СЪС СКРИТ ДИСПЛЕЙ

Тънкият и модерен дизайн на климатика на LG улеснява монтажа и удобното почистване с плъзгащия се EZ филтър. Освен това големият скрит дисплей е перфектен за удобна проверка на показанията за енергията.

 • НИСКО НИВО НАШУМ

Климатиците LG работят с ниски нива на шум благодарение на уникалния кос вентилатор и Dual Inverter Compressor™ на LG, които елиминират ненужния шум и позволяват плавна работа.

 • КОНТРОЛ ВЪРХУ ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

С бутона за функцията за активно управление на разхода на електроенергия на LG можете да регулирате потреблението на електроенергия измежду три опции (80%, 60%, 40%). Само с докосването на един бутон можете да управлявате охлаждането и да намалявате разхода на електроенергия.    

 • ФУНКЦИЯ "КОМФОРТЕН ВЪЗДУХ"

С тази опция жалузите на климатика се настройват удобно в предварително зададено положение, така че въздушната струя да не е насочена към хората в помещението. 

 • БЪРЗО И ЛЕСНО МОНТИРАНЕ 

Климатиците на LG са проектирани така, че да се монтират по-лесно и по-ефективно независимо от околните предмети и броя на лицата, които участват в процеса на монтаж. Чрез намаляване на необходимостта от човешка сила и време за монтаж сега е възможно да се монтират повече климатици в повече домове за по-кратко време. 

 • R32 - ВИСОКОЕФЕКТИВЕН ЕКОЛОГИЧЕН ХЛАДИЛЕН АГЕНТ 

Наслаждавайте се на хладен въздух, който осигурява екологичен комфорт. Фреонът R32 не само има по-висок индекс на изстудяване от останалите фреонови технологии, но и е по-екологичен и безопасен.           

 • КОМФОРТЕН СЪН    

Режимът „Комфортен сън“ осигурява възможно най-подходяща среда за комфортен сън чрез автоматично регулиране на 3 различни функции (непряк въздушен поток/задаване на изключване след 7 часа/мек вятър и логика на време за заспиване) просто с натискане на един бутон.

 • АВТОМАТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ  

Комплексната функция за автоматично почистване предотвратява натрупването на бактерии и плесени по топлообменника и по този начин осигурява по-полезна и по-удобна среда за потребителя.

 • GOLD FIN™  

Gold Fin™ гарантира по-голямата устойчивост на корозия на повърхността и подобрява трайността на топлообменника за много по-дълъг период от време.

 • БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ

4-пътното автоматично люлеене регулира въздушния поток според околната среда, позволявайки оптимално разпределение на топлия въздух в жилищни помещение и бързо загряване.

Купи на изплащане