Инверторен климатик MITSUBISHI MSZ-AP60VGK / MUZ-AP60VG - 21 000 BTU

  • Марка: MITSUBISHI ELECRIC
  • Кат. номер: 2520522

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP60VGK / MUZ-AP60VG е с елегантен дизайн и енергиен клас А++ при охлаждане и отопление. Моделът е подходящ за помещения до 45 кв. м. С него ще постигнете перфектната температура през всеки сезон, а ниските нива на шум ще допринесат за още по-голям комфорт във вашия дом или офис. Всички климатици от серията Mitsubishi Electric MSZ-AP са с 36 месеца гаранция.

3 399,00 лв. 2 889,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 889,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
21 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 40 до 45 кв.м.
Марка
MITSUBISHI ELECRIC
Капацитет на охлаждане - Номинален
4,2 kW
Капацитет на отопление - Номинален
5,4 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
7,8
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4,7
Код на вътрешното тяло
MSZ-AP60VGK
Размери на вътрешното тяло
299 x 798 x 219 мм
Тегло на вътрешното тяло
10,5 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
34 dBA
Код на външното тяло
MUZ-AP60VG
Размери на външното тяло
550 x 800 x 285 мм 
Тегло на външното тяло
35 кг
Звукова мощност на външното тяло
50 dBA
Подробно описание

  • ВИСОК КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP42VGK / MUZ-AP42VG ще се наслаждавате на комфорт целогодишно без притеснения за високи сметки, благодарение на енергийния клас А++ на охлаждане и отопление.

  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХ

Изключително тихата работа (до 21dB) на моделите от серията инверторни климатици AP осигуряват идеална температура, без да нарушават тишината. Безшумната работа на вътрешното и външното тяло допринасят за ползотворна почивка и спокоен сън.

  • КОНТРОЛ НАД ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP42VGK / MUZ-AP42VG можете да контролирате въздушния поток във всички посоки. Той притежава двойни ламели, които разпределят въздушната струя равномерно в цялата стая. Можете да ги настроите така, че въздушният поток да се разпространява по тавана, което елиминира неприятното усещане за течение.

  • НОЩЕН РЕЖИМ

За да си осигурите максимален комфорт по време на сън, можете да активирате “Нощен режим“ от  дистанционното. С него звуковите сигнали се деактивират, светлинният индикатор започва да свети едва забележимо, а нивото на шум от външното тяло пада до 3dB по-ниско от номиналните стойности. Съчетано с приятната температура в помещението, можете да се насладите на спокойна  и пълноценна почивка.

  • ФИЛТЪР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

Специалната триизмерна повърхност на филтъра спомага за улавяне на по-голямо количество прах спрямо конвенционалните филтри, а дезодориращата функция ароматизира циркулиращия въздух. Подобреното ниво на ефективност повишава комфорта с грижа за вашето здраве.

 

Купи на изплащане