Инверторен климатик MITSUBISHI MSZ-AP71VGK / MUZ-AP71VG - 24 000 BTU

  • Марка: MITSUBISHI ELECRIC
  • Кат. номер: 2520523

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP71VGK / MUZ-AP71VG е с елегантен дизайн и енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление. Моделът е подходящ за помещения до 50 кв. м. С него ще постигнете перфектната температура през всеки сезон, а ниските нива на шум ще допринесат за още по-голям комфорт във вашия дом или офис. Всички климатици от серията Mitsubishi Electric MSZ-AP са с 36 месеца гаранция.

4 099,00 лв. 3 489,99 лв.
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
24 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 45 до 55 кв.м.
Марка
MITSUBISHI ELECRIC
Капацитет на охлаждане - Номинален
7,1 kW
Капацитет на отопление - Номинален
8,1 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
7,2
Енергиен клас - Отопление
A+
SCOP
4,4
Код на вътрешното тяло
MSZ-AP71VGK
Размери на вътрешното тяло
325 x 1100 x 257 мм
Тегло на вътрешното тяло
17 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
41 dBA
Код на външното тяло
MUZ-AP71VG
Размери на външното тяло
880 x 840 x 330 мм
Тегло на външното тяло
55 кг
Звукова мощност на външното тяло
56 dBA
Подробно описание

  • ВИСОК КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP71VGK / MUZ-AP71VG ще се наслаждавате на комфорт целогодишно без притеснения за високи сметки, благодарение на енергийния клас А++ на охлаждане и отопление.

  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХ

Изключително тихата работа (до 21dB) на моделите от серията инверторни климатици AP осигуряват идеална температура, без да нарушават тишината. Безшумната работа на вътрешното и външното тяло допринасят за ползотворна почивка и спокоен сън.

  • КОНТРОЛ НАД ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP71VGK / MUZ-AP71VG можете да контролирате въздушния поток във всички посоки. Той притежава двойни ламели, които разпределят въздушната струя равномерно в цялата стая. Можете да ги настроите така, че въздушният поток да се разпространява по тавана, което елиминира неприятното усещане за течение.

  • НОЩЕН РЕЖИМ

За да си осигурите максимален комфорт по време на сън, можете да активирате “Нощен режим“ от  дистанционното. С него звуковите сигнали се деактивират, светлинният индикатор започва да свети едва забележимо, а нивото на шум от външното тяло пада до 3dB по-ниско от номиналните стойности. Съчетано с приятната температура в помещението, можете да се насладите на спокойна  и пълноценна почивка.

  • ФИЛТЪР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

Специалната триизмерна повърхност на филтъра спомага за улавяне на по-голямо количество прах спрямо конвенционалните филтри, а дезодориращата функция ароматизира циркулиращия въздух. Подобреното ниво на ефективност повишава комфорта с грижа за вашето здраве.