Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AY25VGK + MUZ-AY25VG - 9 000 BTU, С Wi-Fi

  • Кат. номер: 2510067

Инверторен климатик Мицубиши Електрик MSZ-AY42VGK / MUZ-AY42VG с вграден WiFi контролер, съчетава енергийна ефективност, модерен дизайн, впечатляващи характеристики и новия екологично съобразен фреон R-32. Изключително тих - само 19dB и пречистващ въздуха със сребърни йони, моделът е отличен избор за вашият дом.

 

1 869,00 лв. 1 669,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 669,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
9 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 15 до 20 кв.м.
Марка
MITSUBISHI ELECRIC
Капацитет на охлаждане - Номинален
2.5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
3.2 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+++
SEER
8.7
Годишна консумация на енергия - Охлаждане
100 kWh
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4.8
Годишна консумация на енергия - Отоплние
697 kWh
Код на вътрешното тяло
MSZ-AY25VGK
Код на външното тяло
MUZ-AY25VG
Размери на външното тяло
Размери:550 x 800 x 285
Тегло на външното тяло
27 кг
Звукова мощност на външното тяло
48 dBA
Подробно описание

  • КОМПАКТЕН ДИЗАЙН 

Вътрешното тяло на серията AY притежава компактна и елегантна визия. Широчината му е 80 см позволява да се инсталира в ограничени пространства. Климатикът е подходящ за всяко помещение в жилището.

  •  ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

Пречистващият филтър има постоянен анти-бактериален и ароматизиращ ефект. Размерите на триизмерната повърхност също са увеличени, като по този начин се увеличава и улавящата повърхност на филтъра. Ефективността при пречистването на въздуха покачва комфорта в стаята с още едно ниво.

  • MELCLOUD WI-FI УПРАВЛЕНИЕ

MELCloud WiFi контролът на Mitsubishi Electric вече Ви дава възможността да управлявате климата в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър. Предоставя информация за потреблението на електроенергия чрез приложението, така че да можете да знаете вашето потребление на електроенергия по всяко време.

  • ДВОЙНО БАРИЕРНО ПОКРИТИЕ

Оборудван със същото покритие с двойна бариера като оборудването от гамата Mitsubishi Electric Deluxe, климатикът MSZ-AY предотвратява натрупването на мазнини и мръсотия върху повърхността на вътрешното тяло.

  • ПЛАЗМА КВАД ПЛЮС

Климатикът Mitsubishi Electric от гамата AY е оборудван с филтър за пречистване Plasma Quad Plus. Plasma Quad Plus е базирана на плазма система за филтриране, която ефективно премахва шест вида замърсители от атмосферата. ефективно елиминиране на мухъл и бактерии.

Купи на изплащане