Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE - 12 000 BTU

  • Марка: MITSUBISHI ELECRIC
  • Кат. номер: 2520153

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE е подходящ за помещения до 25 кв. м. Моделът е с ниски нива на шум и най-висок енергиен клас - А+++ на охлаждане и отопление. Разполага със специален Plasma Quad филтър, който неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните ламели и интелигения „3D i-see sensor“, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията FH са с 36 месеца гаранция.

3 049,99 лв. 2 719,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 719,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
12 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 20 до 30 кв.м.
Марка
MITSUBISHI
Капацитет на охлаждане - Номинален
3,5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
4,0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+++
SEER
8,9
Енергиен клас - Отопление
A+++
SCOP
5,1
Код на вътрешното тяло
MSZ-FH35VE
Размери на вътрешното тяло
305x925x234 мм
Тегло на вътрешното тяло
13,5 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
44 dBA
Код на външното тяло
MUZ-FH35VE
Размери на външното тяло
550x800x285 мм
Тегло на външното тяло
37 кг
Звукова мощност на външното тяло
49 dBA
Подробно описание

  • 3D I-SEE СЕНЗОР

Инверторният климатик използва изключително иновативен сензор  “3D i-see sensor” за триизмерно сканиране. Той разделя помещението на 752 зони и улавя човешкото присъствие чрез термография. С негова помощ въздушната струя се регулира интелигентно спрямо температурата във всяка зона и местоположението на хората. Климатикът преминава автоматично в икономичен режим, ако не засече присъствие.

  • СВЕЖ И ЧИСТ ВЪЗДУХ С PLASMA QUAD ФИЛТЪР

Mitsubishi използва Plasma Quad филтър за своите нови модели инверторни климатици, за да осигурят чист въздух и здравословна среда в помещението.  Системата неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха, като разрушава клетъчната им структура, в следствие на което стават безвредни за хората.

  • ЕСТЕСТВЕН ПОЛАХ

Технологията „Natural Flow“ на Mitsubishi Electric MSZ-FH контролира изходящият въздушен поток от климатика, създавайки приятно усещане, наподобяващо естествен бриз. Това ограничава възможността да изпитвате дискомфорт от силна въздушна струя.

  • КОНТРОЛ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE можете да контролирате въздушния поток във всички посоки. Той притежава двойни ламели, които разпределят въздушната струя равномерно в цялата стая .Можете да ги настроите така, че въздушният поток да се разпространява по тавана, което елиминира неприятното усещане за течение.

Купи на изплащане