Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE / MUZ-FH50VE - 18 000 BTU

 • Марка: MITSUBISHI ELECRIC
 • Кат. номер: 2520072

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE / MUZ-FH50VEе подходящ за помещения до 55 кв. м. Моделът е с ниски нива на шум и висок енергиен клас - А++ на охлаждане и отопление. Разполага със специален Plasma Quad филтър, който неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните ламели и интелигения „3D i-see sensor“, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията FH са с 36 месеца гаранция.

3 799,00 лв. 3 229,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 229,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
18 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 40 до 55 кв.м.
Марка
MITSUBISHI ELECRIC
Капацитет на охлаждане - Номинален
5,0 kW
Капацитет на отопление - Номинален
6,0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
7.2
Годишна консумация на енергия - Охлаждане
244 kWh
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4.6
Годишна консумация на енергия - Отоплние
1372 kWh
Код на вътрешното тяло
MSZ-FH50VE
Размери на вътрешното тяло
305 x 925 x 234
Тегло на вътрешното тяло
13.5 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
27 dB
Код на външното тяло
MUZ-FH50VE
Размери на външното тяло
880 x 840 x 330 мм
Тегло на външното тяло
55 кг
Звукова мощност на външното тяло
51 dB
Подробно описание

 • Висок енергиен клас

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE / MUZ-FH50VE е с енергиен клас А++ на охлаждане и отопление, което осигурява висока ефективност при минимална консумация на енергия. С него ще се наслаждавате на комфорт през всеки сезон, без да се притеснявате от високи сметки за електричество.

 • 3D i-see сензор

Инверторният климатик използва изключително иновативен сензор “3D i-see sensor” за триизмерно сканиране. Той разделя помещението на 752 зони и улавя човешкото присъствие чрез термография. С негова помощ въздушната струя се регулира интелигентно спрямо температурата във всяка зона и местоположението на хората. Климатикът преминава автоматично в икономичен режим, ако не засече присъствие.

 • Свеж и чист въздух с Plasma Quad филтър

Mitsubishi използва Plasma Quad филтър за своите нови модели инверторни климатици, за да осигурят чист въздух и здравословна среда в помещението. Системата неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха, като разрушава клетъчната им структура, в следствие на което стават безвредни за хората..

 • Естествен полъх

Технологията „Natural Flow“ на Mitsubishi Electric MSZ-FH контролира изходящият въздушен поток от климатика, създавайки приятно усещане, наподобяващо естествен бриз. Това ограничава възможността да изпитвате дискомфорт от силна въздушна струя.

 • Контрол над въздушния поток

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE / MUZ-FH50VE можете да контролирате въздушния поток във всички посоки. Той притежава двойни ламели, които разпределят въздушната струя равномерно в цялата стая .Можете да ги настроите така, че въздушният поток да се разпространява по тавана, което елиминира неприятното усещане за течение.

 • Двойни ламели

Двойните ламели разделят разпространението на въздуха в различни посоки, за да раздвижат въздуха не само в голямо пространство от помещението, а и да се усети между двама души в различни части на стаята.

 • 3D i-see сензор

3D i-see сензор улавя човешкото присъствие и контролира температурата на зони. Интелигентната технология предоставя възможност за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението.

 • Plasma Quad филтър

Иновативният Plasma Quad филтър неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха. За да постигне този ефект, се създава биоплазмено поле в микроструктурата на филтъра чрез високо напрежение.

 • Наблюдение на температурата в зони

Функцията за "наблюдение" на температурата на определена площ работи въз основа на данните, събрани от "i see" сензора. Той от своя страна, контролира температурата в стаята по сектори и насочва въздушния поток към тези от тях, в които тя не съвпада със зададената на климатика стойност. (Ако при охлаждане, температурата е по-висока в един от секторите на помещението, то климатикът ще насочва по-голям въздушен поток към този сектор.) Това елиминира излишното отопление/охлаждане и допринася за по-ниски разходи за електроенергия.

 • Сензор за присъствие

Сензорът отчита човешко присъствие. Спрямо това и персонализираните настройки на потребителя, преминава в различни режими на работа.

 • Интелигентна климатизация

Климатикът автоматично преминава от режим на отопление към режим на охлаждане и обратно, за да поддържа желаната температура.

 • Natural Flow

За да се създаде здравословен въздушен поток, най-важният аспект е потокът да се усеща естествен. Решението на Mitsubishi Electric за този проблем е Natural Flow, който е възможен благодарение на тази технология, която свободно и гъвкаво контролира въздушния поток.

 • Филтър с йонизация

Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация.

 • Автоматично регулиране на въздушния поток

Настройката на силата на въздушния поток регулира автоматично скоростта на вентилация на вътрешното тяло спрямо температурните условия в стаята.

 • Автоматичен рестарт

Изключително полезно при прекъсване на захранването. Когато то се възстанови, климатикът се включва автоматично.

 • Интелигентен температурен контрол

Econo Cool е функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, като по този начин повишава енергийната ефективност с 20%.

 • Функция "i save"

"i save" е опростена функция, която възвръща предишната температурна настройка на климатика с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете веднага на предишната настройка. Тази функция допринася за комфортна и пестелива употреба, като намалява излишния разход на електроенергия, когато например напускате стаята или по време на сън.

 • Охлаждане при ниски температури

Интелигентното управление на силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори когато външната температура е ниска.

 • Мултисплит

Възможно е свързване с външно тяло от серията MXZ (мултисплит система).

 • 24-часов таймер

Използвайте дистанционното управление, за да определите часовете на включване и изключване на климатика.

 • Седмичен таймер

Седмичният таймер позволява да настроите желаните температури и време за стартиране / спиране на работата чрез обособените на дистанционното бутони.

 • Хоризонтален "Swing" режим

В този режим ламелата на климатика се движи нагоре-надолу, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха в помещението.

 • Вертикален "Swing" режим

Перката се движи от край до край така, че въздушният поток да достигне до всяка част на стаята.

 • Самодиагностика

Кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

 • Wi-Fi контролер (опция)

Възможност за Wi-Fi контролер, с който да управлявате климатичната система с помощта на приложение през смартфон или таблет.

 

Купи на изплащане