Инверторен климатик Инверторен климатик MITSUBISHI MSZ-LN50VGB / MUZ-LN50VG - 18 000 BTU

  • Марка: MITSUBISHI ELECRIC
  • Кат. номер: 2520610

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VG / MUZ-LN50VG  предлага стилен дизайн, тиха работа и висок клас енергийна ефективност: А+++ на охлаждане и A++ охлаждане. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микрочастици PM2.5. Благодарение на вградения Wi-Fi модул, сензора „3D i-see“ и двойните ламели имате пълен контрол над температурата и въздушния поток дори от разстояние.

4 699,00 лв. 3 999,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 999,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
18 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 35 до 40 кв.м.
Марка
MITSUBISHI ELECRIC
Капацитет на охлаждане - Номинален
5,0 kW
Капацитет на отопление - Номинален
6,0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+++
SEER
8,5
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4,6
Код на вътрешното тяло
MSZ-LN50VG
Размери на вътрешното тяло
307x890x233 мм
Тегло на вътрешното тяло
15,5 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
35 dBA
Код на външното тяло
MUZ-LN50VG
Размери на външното тяло
714 x 800 x 285 мм
Тегло на външното тяло
40 кг
Звукова мощност на външното тяло
51 dBA
Подробно описание

  • СТИЛЕН И ЛУКСОЗЕН ДИЗАЙН

Инверторният климатик Mitsubishi MSZ-LN50VG / MUZ-LN50VG се отличава с впечатляващ  дизайн. Стилното вътрешно тяло достъпно в четири цвята олицетворява изисканост и елегантност. Съчетан с най-висок клас енергийна ефективност и широка гама от функции, този модел се превръща в най-добрият избор за всеки интериорен дизайн.

  • НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Серията климатици Mitsubishi LN се грижат за вашето удобство с две иновативни допълнения на „3D i-see sensor“. Благодарение на функцията за равномерна въздушна струя, сензорът сканира помещението и изучава къде хората прекарват повече от времето си, за да поддържа температурата в тези точки с повишено внимание и същевременно да е равномерно разпределена. Чрез „Auto OFF“ можете лесно да настроите климатика да изключи, в случай че не засече присъствие повече от час.

  • ДВОЙНИ ЛАМЕЛИ ЗА ПО-ГОЛЯМ КОМФОРТ

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VG / MUZ-LN50VG можете да контролирате и насочвате въздушния поток във всички посоки. Той притежава двойни ламели, които разпределят въздушната струя равномерно в цялата стая. Можете да ги настроите така, че въздушният поток да се разпространява в две противоположни посоки

  • ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА С PLASMA QUAD PLUS ФИЛТЪР

Mitsubishi използва Plasma Quad Plus филтър за своите нови модели инверторни климатици, за да осигурят чист въздух и здравословна среда в помещението. Този филтър неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха, разрушавайки клетъчната им структура, в следствие на което стават безвредни за хората. Подобрените нива на пречистване на Plasma Quad Plus гарантират защита дори от най-малките вредни частици PM2.5 с размер 2,5 микрони или по-малко, които са сред основните замърсители на въздуха и причинители на проблеми с дихателната система.

  • СЪВРЕМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОКРИТИЕ

Натрупаните замърсявания във вътрешността на климатика водят до намалена енергийна ефективност и излъчване на неприятна миризма. Това няма да се случи с Mitsubishi Electric MSZ-LN50VG / MUZ-LN50VG благодарение на неговото иновативно двуслойно покритие, което не позволява залепването на хидрофобна и хидрофилна мръсотия към вътрешната повърхност и частите.

  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХ

Инверторните климатици от серията Mitsubishi Electric MSZ-LN осигуряват идеална температура, без да нарушават тишината. Безшумната работа на вътрешното (до 25dB) и външното тяло допринася за ползотворна почивка и спокоен сън.

  • ВГРАДЕН WI-FI ИНТЕРФЕЙС

Вътрешното тяло е оборудвано със скрит Wi-Fi интерфейс, което елиминира необходимостта от инсталиране на такъв и допринася за запазване на красивия външен вид.  По този начин можете да контролирате климатика от разстояние чрез телефон или таблет. Информацията се съхранява в облачно пространство и имате достъп до всички функции в едно приложение.

Купи на изплащане