Хиперинверторен климатик MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES SRK35ZSX-WT + SRC35ZSX-W - 12 000 BTU

  • Марка: MITSUBISHI HEAVY
  • Кат. номер: 2520130

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZSX-W / SRC35ZSX-W е с ниски нива на шум и висок енергиен клас - А+++ на охлаждане и отопление. Разполага с алерген-деактивираща система, която неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните клапи и функцията 3D Auto, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията ZSX-W са с 36 месеца гаранция.

3 379,00 лв. 3 069,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 069,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
12 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 20 до 30 кв.м.
Марка
MITSUBISHI HEAVY
Капацитет на охлаждане - Номинален
3,5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
4,3 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+++
SEER
9,2
Енергиен клас - Отопление
A+++
SCOP
5,1
Код на вътрешното тяло
SRK35ZSX-W
Размери на вътрешното тяло
305x920x220 мм
Тегло на вътрешното тяло
13 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
35 dBA
Код на външното тяло
SRC35ZSX-W
Размери на външното тяло
640x800x290 мм
Тегло на външното тяло
43 кг
Звукова мощност на външното тяло
48 dBA
Подробно описание

  • ВИСОК ЕНЕРГИЕН КЛАС С ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-W / SRC25ZSX-W се характеризира с изключително висока енергийна ефективност – клас А+++ на отопление и охлаждане, благодарение на инверторната технология DC PAM, двойно роторния компресор и хладилния агент R32.

  • АЛЕРГЕН - ДЕАКТИВИРАЩА СИСТЕМА

Системата от два филтъра и самопочистваща функция, осигурява здравословна среда в помещението. Алерген-деактивиращият филтър унищожава напълно полени, паразити и алергени, които съществуват в козината на домашните любимци. Също така неутрализира и убива всички видове бактерии, плесени и вируси, и дори да се отделят от филтъра вече са деактивирани.

Фотокаталитичният дезодориращ филтър предпазва от неприятни миризми, а самопочистващата функция не позволява задържането на влага в климатика. Благодарение на това въздухът в помещението е винаги чист и свеж.

  • ПЪЛЕН КОНТРОЛ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК С 3D AUTO

С натискането на един бутон активирате програмираното разпределение на въздуха 3D AUTO. Чрез него се извършват три независими контрола на въздушния поток, в резултат на което той е равномерен, тих и достига до всеки ъгъл на помещението. Постига се икономична работа и се минимизират енергийните загуби. Благодарение на автоматичния контрол на дебита и посоката на потока, се постига комфортно климатизиране на цялото помещение по най-ефективен начин.

  • СЕНЗОР ЗА ПРИСЪСТВИЕ

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-W / SRC25ZSX-W има вграден сензор, който засича човешката активност в помещението и автоматично регулира охладителната/отоплителната мощност за по-голям комфорт и нисък разход на енергия. Ако сензорът не отчита присъствие в продължение на 15 минути, климатикът автоматично ще намали мощността си на умерено ниво и ще се върне към нормална работа, когато отново има някой в стаята. Ако помещението остане празно в продължение на 60 минути, уредът преминава в режим готовност и възобновява работата си щом засече присъствие. При отсъствие над 12 часа климатикът се изключва напълно.

  • JET ТЕХНОЛОГИЯ

Mitsubishi Heavy Industries са приложили аеродинамичния анализ, използван в проектирането на турбореактивните двигатели, за да разработят иновативната Jet технология. Въздушната струя, образувана от системата JET Air Scroll, осигурява голямо количество въздух с минимална консумация на енергия, като въздушният поток е равномерен, деликатен, безшумен(до 19dB) и достига до най-отдалечените ъгли на помещението.

  • ДВОЙНИ КЛАПИ И ПОДВИЖЕН ПРЕДЕН ПАНЕЛ

Подвижният преден панел осигурява пряк достъп до алерген-деактивиращият филтър за моментално пречистване на въздуха. Двойните клапи оптимизират въздушния поток в режим на охлаждане/отопление, за да бъде създаден максимален комфорт в помещението.

  • ШИРОК ДИАПАЗОН НА РАБОТА

Благодарение на широкия диапазон на работа инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-W / SRC25ZSX-W работи безотказно в режим на отопление дори при ниски външни температури до -20°С. Така топлината няма да напуска вашият дом дори в най-студените зимни дни.

Купи на изплащане