Инверторен климатик MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES SRK50ZSX-WB / SRC50ZSX-W - 18 000 BTU

  • Марка: MITSUBISHI HEAVY
  • Кат. номер: 2520498

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSX-W / SRC50ZSX-W е с ниски нива на шум и висок енергиен клас - А++ на охлаждане и отопление. Разполага с алерген-деактивираща система, която неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните клапи и функцията 3D Auto, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията ZSX-W са с 36 месеца гаранция.

4 149,99 лв. 3 759,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 759,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
18 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 35 до 40 кв.м.
Марка
MITSUBISHI HEAVY
Капацитет на охлаждане - Номинален
5,0 kW
Капацитет на отопление - Номинален
6,0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
8,3
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4,7
Код на вътрешното тяло
SRK50ZSX-W
Размери на вътрешното тяло
305x920x220 мм
Тегло на вътрешното тяло
13 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
39 dBA
Код на външното тяло
SRC50ZSX-W
Размери на външното тяло
640x800x290 мм
Тегло на външното тяло
45 кг
Звукова мощност на външното тяло
49 dBA
Подробно описание

  • ВИСОКА СЕЗОННА ЕФЕКТИВНОСТ И СТИЛЕН ДИЗАЙН

Инверторните климатици Mitsubishi Heavy Industries от серия SRK ZS–W притежават елегантен дизайн, разработен в три различни цвята. Te комбинират стилна визия с тих, но мощен режим на работа и висока енергийна ефективност – A++ на охлаждане и отопление.

  • АЛЕРГЕН-ДЕАКТИВИРАЩА СИСТЕМА

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-W / SRC25ZS-W разполага с два филтъра и самопочистваща функция, за да осигури здравословна среда в помещението. Алерген-деактивиращият филтър унищожава напълно полени, паразити и алергени, които съществуват в козината на домашните любимци. Също така неутрализира и убива всички видове бактерии, плесени и вируси, и дори да се отделят от филтъра вече са деактивирани.

Фотокаталитичният дезодориращ филтър предпазва от неприятни миризми, а самопочистващата функция не позволява задържането на влага в климатика. Благодарение на това въздухът в помещението е винаги чист и свеж.

  • ПЪЛЕН КОНТРОЛ ЗА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК С 3D AUTO

С натискането на един бутон активирате програмираното разпределение на въздуха 3D AUTO. Чрез него се извършват три независими контрола на въздушния поток, в резултат на което той е равномерен, тих и достига до всеки ъгъл на помещението. Постига се икономична работа и се минимизират енергийните загуби. Благодарение на автоматичния контрол на дебита и посоката на потока, се постига комфортно климатизиране на цялото помещение по най-ефективен начин.

  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКИ НИВА НА ШУМ

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSX-W / SRC50ZSX-W осигурява идеална температура, без да нарушава тишината във вашия дом. Свеждайки шума на вътрешното тяло до 19 dB, той ви позволява да се наслаждавате на ползотворна почивка и спокоен сън.

Купи на изплащане