Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK60ZSX-WT + SRC60ZSX-W - 21 000 BTU

  • Марка: MITSUBISHI HEAVY
  • Кат. номер: 2520003

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK60ZSX-W / SRC60ZSX-W е с ниски нива на шум и висок енергиен клас - А++ на охлаждане и отопление. Разполага с алерген-деактивираща система, която неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните клапи и функцията 3D Auto, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията ZSX-W са с 36 месеца гаранция.

4 299,00 лв. 3 729,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 729,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
21 000 BTU
За помещения (кв.м.)
45 кв. м
Марка
MITSUBISHI HEAVY
Капацитет на охлаждане - Номинален
6.1 kW
Капацитет на отопление - Номинален
6.8 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
7.8
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4.7
Код на вътрешното тяло
SRK 60 ZSX-WT
Размери на вътрешното тяло
305 x 920 x 220 мм
Тегло на вътрешното тяло
13 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
48 / 41 / 33 / 22 dB
Код на външното тяло
SRC 60 ZSX-W1
Размери на външното тяло
640 x 800 x 290 мм
Тегло на външното тяло
45 кг
Звукова мощност на външното тяло
53 dBA
Подробно описание

  • Висок енергиен клас с грижа за околната среда

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK60ZSX-W / SRC60ZSX-W се характеризира с изключително висока енергийна ефективност – клас А++ на отопление и охлаждане, благодарение на инверторната технология DC PAM, двойно роторния компресор и хладилния агент R32.

  • Алерген-деактивираща система

Системата от два филтъра и самопочистваща функция, осигурява здравословна среда в помещението. Алерген-деактивиращият филтър унищожава напълно полени, паразити и алергени, които съществуват в козината на домашните любимци. Също така неутрализира и убива всички видове бактерии, плесени и вируси, и дори да се отделят от филтъра вече са деактивирани.

Фотокаталитичният дезодориращ филтър предпазва от неприятни миризми, а самопочистващата функция не позволява задържането на влага в климатика. Благодарение на това въздухът в помещението е винаги чист и свеж.

  • Пълен контрол на въздушния поток с 3D AUTO

С натискането на един бутон активирате програмираното разпределение на въздуха 3D AUTO. Чрез него се извършват три независими контрола на въздушния поток, в резултат на което той е равномерен, тих и достига до всеки ъгъл на помещението. Постига се икономична работа и се минимизират енергийните загуби. Благодарение на автоматичния контрол на дебита и посоката на потока, се постига комфортно климатизиране на цялото помещение по най-ефективен начин.

  • Сензор за присъствие

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK60ZSX-W / SRC60ZSX-W има вграден сензор, който засича човешката активност в помещението и автоматично регулира охладителната/отоплителната мощност за по-голям комфорт и нисък разход на енергия. Ако сензорът не отчита присъствие в продължение на 15 минути, климатикът автоматично ще намали мощността си на умерено ниво и ще се върне към нормална работа, когато отново има някой в стаята. Ако помещението остане празно в продължение на 60 минути, уредът преминава в режим готовност и възобновява работата си щом засече присъствие. При отсъствие над 12 часа климатикът се изключва напълно.

  • Jet технология

Mitsubishi Heavy Industries са приложили аеродинамичния анализ, използван в проектирането на турбореактивните двигатели, за да разработят иновативната Jet технология. Въздушната струя, образувана от системата JET Air Scroll, осигурява голямо количество въздух с минимална консумация на енергия, като въздушният поток е равномерен, деликатен, безшумен(до 22dB) и достига до най-отдалечените ъгли на помещението.

  • Двойни клапи и подвижен преден панел

Подвижният преден панел осигурява пряк достъп до алерген-деактивиращият филтър за моментално пречистване на въздуха. Двойните клапи оптимизират въздушния поток в режим на охлаждане/отопление, за да бъде създаден максимален комфорт в помещението.
  • Широк диапазон на работа

Благодарение на широкия диапазон на работа инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK60ZSX-W / SRC60ZSX-W работи безотказно в режим на отопление дори при ниски външни температури до -20°С. Така топлината няма да напуска вашият дом дори в най-студените зимни дни.

 

 

Купи на изплащане