Инверторен климатик Nippon KFR12DC SILVER ION KFR12DCION2/KFR12DCION2 - 12 000 BTU

  • Марка: NIPPON
  • Кат. номер: 2510098

Инверторен климатик KFR 12DC SILVER ION 2 от продуктовата гама на Nippon разполага с висок енергиен клас (A++/A+), филтър със сребърни йони и голям набор от функции, които оптимизират работата му. Моделът е подходящ за помещения до 24 кв. м. и се предлага с гаранция 24 месеца.

 

799,99 лв. 709,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 709,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
12 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 20 до 30 кв.м.
Марка
NIPPON
Капацитет на охлаждане - Номинален
3.5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
3.80 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
6.19
Годишна консумация на енергия - Охлаждане
198 kWh
Енергиен клас - Отопление
A+
SCOP
4.03
Годишна консумация на енергия - Отоплние
938 kWh
Код на вътрешното тяло
KFR12DCION2
Размери на вътрешното тяло
292 x 792 x 201 мм
Тегло на вътрешното тяло
8.5 кг
Код на вътрешното тяло
KFR12DCION2
Размери на вътрешното тяло
530 x 705 x 279
Тегло на вътрешното тяло
22.5 кг
Подробно описание

  • Висок енергиен клас

Популярността на климатичните системи се дължи на високата ефективност на технологията, където вложеното количество енергия е в пъти по-малко от полученото. Климатиците Nippon от серията Silver Ion осигуряват охлаждане с енергиен клас A++ и отопление с клас A+ при ниски разходи, като по този начин спестявате средства през всеки сезон от годината.

  • Пречистване със сребърни йони

Към обичайните за всеки климатик прахово-въздушни филтри моделите Silver Ion на Nippon са оборудвани и с филтър със сребърни йони, които имат силно антибактериално действие. По този начин ще осигурите по-здравословна и свежа среда за Вас и Вашето семейство.

  • Самопочистване

Климатиците Nippon Silver Ion разполагат с функция за самопочистване. Чрез нея климатикът ще генерира огромна температурна разлика за кратко време – първо работи в режим на охлаждане и така кондензираната вода отстранява натрупаните прах и бактерии, след което преминава в режим на отопление, а накрая се включва само вентилатора, за да отстрани напълно влагата от вътрешната част на уреда. По този начин се предотвратява развитието на бактерии и мухъл и се достига до 90% степен на стерилизация.

  • Wi-Fi управление (опция)

За по-голямо удобство климатиците от серия Silver Ion на Nippon могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на Wi-Fi контролер, който се закупува допълнително. Необходимо е единствено да следватe инструкциите, за да го активирате и ползвате от смартфона си.

  • Специално покритие против ръжда

Процесът е сложен, но целта – проста. Чрез напръскване с прахообразен материал от чист полиестер при висока температура върху горещо поцинкованата стоманена плоча се предотвратява корозията и ръждата. Така видът и функционалността на климатика се подобряват значително във времето, гарантирайки ви по-дълготрайна и вярна служба.

Купи на изплащане