Инверторен климатик TOSHIBA BI-FLOW RAS-B10J2FVG-E1 / RAS-10J2AVSG-E

  • Марка: TOSHIBA
  • Кат. номер: 2520893

Инверторен климатик RAS-B10J2FVG-E1 / RAS-10J2AVSG-E от серията Bi-flow на инверторни климатици Toshiba притежава иновативно и компактно тяло, подходящо за подов и нискостенен монтаж. Пасва перфектно под перваза на прозореца или в мансардни помещения с нисък таван.

2 699,99 лв. 2 449,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 449,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Марка
TOSHIBA
Капацитет на охлаждане - Номинален
2,5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
3,2 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
7,7
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4,7
Код на вътрешното тяло
RAS-B10J2FVG-E1
Размери на вътрешното тяло
600 x 700 x 220 мм
Тегло на вътрешното тяло
16 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
29 dBA
Код на външното тяло
RAS-10J2AVSG-E
Размери на външното тяло
550 x 780 x 290 мм
Тегло на външното тяло
26 кг
Звукова мощност на външното тяло
47 dBA
Подробно описание

  • ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

С оригиналната технология на инверторни климатици Toshiba за издухване на топъл въздух от долния отвор се затопля пода и можете да забравите за неприятното усещане за студени крака. Подаването на въздух само от долната част на лицевия панел е уникална характеристика на продуктите климатици с марка Toshiba.

  • ВИСОК КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Моделите от тази серия инверторни климатици Toshiba са съчетали в себе си най-върховите технологии на компанията, като този клас климатици притежават висока енергийна ефективност на охлаждане и отопление.

  • ФУНКЦИЯ "ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ"

Комфортът на отопление от функция „подово отопление“ при всички подови климатици Тoshiba може да бъде сравнен с отопление от камина или от електрическо подово отопление – усещането за дискомфорт при движение на въздуха е сведено до минимум.

  • ПЪЛЕН КОМФОРТ

Максималният комфорт при отопление и охлаждане, предоставян от инверторни климатици Toshiba, се постига с наличието на два изходни отвора за въздух - отгоре и отдолу. При този модел подов климатик можете да изберете предпочитания отвор за въздушна струя между разположения в горната или долната част на вътрешното тяло.

  • ИНТУИТИЕН ИНТЕРФЕЙС

Всеки подов климатик на Toshiba притежава интуитивен интерфейс върху конзолата. Това позволява да се подават основни команди, без да се използва дистанционното като: включване/изключване, контрол на температурата, избор на режима и избор на изход за въздушния поток. Дисплеят показва температурата, режима на работа, посоката на въздушния поток. Силата на светене на дисплея също може да се регулира.

  • ФИЛТРИРАНЕ, ПРЕЧИСТВАНЕ, ИНОВАЦИЯ

Системата за филтриране IAQ на серията Bi-flow на инверторни климатици Toshiba предлага изключително мощен антивирусен, антибактериален и премахващ миризмите ефект. Многото етапи на филтриране гарантират качеството на въздуха при работата на тези климатици Toshiba.

  • ФУНКЦИЯ "РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ"

Функцията „Заключване на бутоните - родителски контрол“ позволява клавиатурата на вътрешното тяло на всички подови инверторни климатци Toshiba да бъде заключена, с което ви осигурява спокойствие и приятни изживявания с вашите деца.

  • ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

Инверторният климатик RAS-B10J2FVG-E1 / RAS-10J2AVSG-E от серията Bi-flow използва най-иновативната технология с фреон R-32 и покриват изискванията на F-GAS за намаляване на глобалното затопляне. Всеки от климатиците от серията се грижа за вашия комфорт и за околната среда.

Купи на изплащане