Инверторен сив климатик PANASONIC ETHEREA SILVER CS-XZ20XKEW/CU-Z20XKE - 7000 BTU С Wi Fi

  • Марка: PANASONIC
  • Кат. номер: 50116942

Сив инверторен климатик PANASONIC, сериа ETHEREA DARK INVERTER, сериен код CS-XZ20XKEW-H/CU-Z20XKE, мощност 7 000 BTU с Wi Fi.

1 199,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 199,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
7 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 10 до 15 кв.м.
Марка
Panasonic
Капацитет на охлаждане - Номинален
2,05 kW
Капацитет на отопление - Номинален
2.80 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
8,1
Годишна консумация на енергия - Охлаждане
91 kWh
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4,8
Годишна консумация на енергия - Отоплние
613 kWh
Код на вътрешното тяло
CS-Z20XKEW
Размери на вътрешното тяло
295x870x229 мм
Тегло на вътрешното тяло
10 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
19 dBA
Код на външното тяло
CU-Z20XKE
Размери на външното тяло
780x542x289 mm
Тегло на външното тяло
25 кг
Звукова мощност на външното тяло
46 dBA
Подробно описание

  • С ГРИЖА КЪМ ПРИРОДАТА 

Новите модели ETHEREA на Panasonic са усъвършенствани и работят с най-новият и най-екологичният фреон - R32. При този фреон замърсяването е до 3 пъти по-малко в сравнение с предшестващите го модели. В допълнение енергийните показатели на R32 са по-добри и климатиците предлагат по-високи енергийни коефициенти, които ги класират в енергиен клас А++ в режим на охлаждане и А++ в режим на отопление. По-добра печалба за хората, по-природосъобрани за планетата!

  • НОВ И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

Прецизно проектираното от Panasonic вътрешно тяло на ETHEREA е елегантно и стилно решение за взеки интериор. Дизайнът също е високоефективен, поради по-голямата площ на изпускане на въздуха се опитимизира ефективността.

  • ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА С NANOEX

NANOEX изполозва нанотехнология с електростатични атомизирани водни частици с наноразмери за пречистване на въздуха в помещението. Почиства въздуха активно и предотваратява развитието на определени замърсители през целия ден. Действа ефикасно върху различни видове въздушнопреносими и полепващи микроорганизми, като бактерий, вируси и плесени, гарантира по-чиста жизнена среда. NANOEX може да работи съвместно както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане. Технологията може да се управлява и чрез проложението на Panasonic Comfort Cloud. 

  • ПОВИШЕНА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Една сред новите технични иновации при ETHEREA е ротационният компресор Panasonic R2. Проектиран да издържа на екстремни условия, той осигурява висока производителност и ефективност. Компресорът притежава по-висока ефективност, единично и двойно бутало, хладилен агент R32 и компактен размер. 

  • ТИХА И РЕЛАКСИРАЩА СРЕДА

Новите модели климатици на Panasonic са едни от най-тихите на пазара - едва 19 dBA. Работнията шум на вътрешното тяло на климатикците ETHEREA е намелен, с цел да създаде префектата среда за Вашия комфорт. 

  • ПЕРФЕКТНА ВЪЗДУШНА СТРУЯ

С подобрената функция Aerowings 2.0, която в режим на отопление насочва въздушния поток надолу, за по-бързо затопляне на пода. В режим на охлаждане ламелите насочват въздуха равномерно към тавана и създават ефекта "Хладен душ". Комфортна температура, без риск от прекалено изстудяване.

  • Wi - Fi УПРАВЛЕНИЕ

За удобство на потребителя към комплекта на климатика е включен WLAN адаптер за управление от разстояние, чрез безплатното приложение - Panasonic Comfort Cloud, разработено за сматрфони с операционна система Android или iOS. Климатикът може да бъде управляван също с Google Assistant или Amazon Alexa.  

  • PANASONIC COMFORT CLOUD

Можете да котролирате всичките си климатици по всяко време и от едно място, благодарение на "ителигентното управление".

Можете лесно да регулирате своя комфорт и качеството на въздуха, благодарение на "интелигентен комфорт".

По-висока енергийна ефективност и повече комфорт, благодарение на "интелигентната ефективност".

Можете да получавате директна информация за повреди и неизправности в климатичната система, благодарение на "интелиегентно съдействие".

           

Купи на изплащане