Инверторен сребрист климатик Daikin Emura 3 FTXJ35AB/RXJ35A - 12000 BTU С WI-FI

  • Марка: DAIKIN
  • Кат. номер: 25201036

Инверторен климатик Daikin, серия Emura 3, мощност 12 000 BTU, код FTXJ35AB/RXJ35A е част от най-новата дизайнерска серия климатици. Уникалният дизайн, предлаган в 3 цвята - матово бял, сребърен и матово черен, и специално разработените технологии гарантират комфорт, ефективност (A+++ при охлаждане и отопление) и надеждност през цялата година.

4 609,99 лв. 3 919,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 919,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
12 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 20 до 30 кв.м.
Марка
DAIKIN
Капацитет на охлаждане - Номинален
3.4 kW
Капацитет на отопление - Номинален
4.0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+++
SEER
8.73
Годишна консумация на енергия - Охлаждане
136 kWh
Енергиен клас - Отопление
A+++
SCOP
5.15
Годишна консумация на енергия - Отоплние
680 kWh
Код на вътрешното тяло
FTXJ35AB
Размери на вътрешното тяло
305 x 900 x 212 мм
Тегло на вътрешното тяло
12 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
41/33/25/19 dB
Код на външното тяло
RXJ35A
Размери на външното тяло
552 x 840 x 350 мм
Тегло на външното тяло
33 кг
Звукова мощност на външното тяло
49 dBA
Гаранция
36 месеца
Подробно описание

  • АБСОЛЮТЕН КОНТРОЛ 

Климатици Daikin от серията Emura може да се управляват от разстояние чрез нова безжична версия на онлайн контролер, снабден с приложение, налично за платформи Apple и Android. Това допълнително WLAN устройство тип „plug and play“ разполага с интуитивен интерфейс и улеснява управлението на всеки климатик както от вашия дом, така и извън него.

  • ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

В комбинация с новаторските технологии, новите инверторни климатици Daikin Emura използват и нов хладилен агент – Дифлуорометан или R-32. В сравнение с масово използвания R-410A, R-32 намалява вредното въздействие над околната среда с 68%, измерено като потенциал на глобално затопляне (GWP), както и осигурява по-висока ефективност на всеки климатик от серията.

  • ВИСОКА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Гамата инверторни климатици Daikin от серията Emura има най-високата енергийна ефективност в своя клас климатици на пазара. Зад дизайнерската външност на всеки климатик е скрита интелигентна система с новаторски функции, които намаляват драстично потреблението на енергия в сравнение с обикновените инверторни климатици.

  • 3D ВЪЗДУШЕН ПОТОК

За да гарантира еднаква температура в цялата стая, системата за въздушен поток в три посоки на климатици Daikin от серията Еmura комбинира автоматично хоризонтално и вертикално завъртане на жалузите. То създава равномерно разпределение на въздуха към ъглите на стаята, дори в големи помещения.

  • БЕЗШУМЕН

Изключително безшумната работа на всички инверторни климатици Daikin от серията Emura - 19dB(А) подсилва още повече усещането за хармония. Тишината по време на почивка или сън е изключително важна за вашето здраве. Климатик Daikin Emura е създаден, за да се грижи за вашето спокойствие!

  • ЧИСТ ВЪЗДУХ

Усъвършенстван фотокаталитичен филтър за пречистване на въздуха от титанов апатит на климатик Daikin Emura улавя дори и микроскопичните прахови частици, абсорбира органичните замърсители като бактерии и вируси, и дори разгражда миризмите

Купи на изплащане