Подов инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRF25ZS-W + SRC25ZS-W - 9 000 BTU

  • Марка: MITSUBISHI HEAVY
  • Кат. номер: 2520912

Инверторният подов климатик Mitsubishi Heavy Industries SRF25ZS-W / SRC25ZS-W е подходящ за помешения до 21 кв.м. Благодарение на двата филтъра за пречистване, осигурява въздух без бактерии, алергени и вируси. Нискостенният монтаж подобрява значително отоплителните параметри, гарантирайки ви топла зима и хладно лято. Всички климатици от серия SRF ZS-W са с 36 месеца гаранция.

2 599,99 лв. 2 229,99 лв.
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
9 000 BTU
За помещения (кв.м.)
21 кв. м
Марка
MITSUBISHI HEAVY
Капацитет на охлаждане - Номинален
2.5 kW
Капацитет на отопление - Номинален
2.7 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
7.4
Годишна консумация на енергия - Охлаждане
119 kWh
Енергиен клас - Отопление
A+
SCOP
4.0
Годишна консумация на енергия - Отоплние
840 kWh
Код на вътрешното тяло
SRF-25 ZS-W
Размери на вътрешното тяло
600 x 860 x 238 мм
Тегло на вътрешното тяло
18 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
38 / 32 / 29 / 25 dB
Код на външното тяло
SRC 25 ZS-W2
Размери на външното тяло
540 x 780 x 290 мм
Тегло на външното тяло
31 кг
Звукова мощност на външното тяло
45 dBA
Подробно описание

  • Комфорт и топлина

Инверторният подов климатик Mitsubishi Heavy Industries SRF25ZS-W / SRC25ZS-W разполага с шестстепенна настройка на клапите и функция за запаметяване на позицията им в различен ъгъл, за да създаде максимален комфорт. При охлаждане климатикът подава въздушната струя отгоре, а при отопление можете да изберете подаване на въздуха от двете клапи. Благодарение на това през лятото сте защитени от студени течения, а през зимата ще забравите за неприятното усещане за студени стъпала.

  • Пречистване на въздуха

Подовите климатици от серия SRF ZS-W разполагат с иновативен филтър с естествени ензими, който унищожава гъбички, бактерии, вируси и алергени. Ензимите атакуват микроорганизмите, като ги задържат във филтъра и ги неутрализират, което възпрепятства предаването на зарази по въздушен път. В комбинация с фотокаталитичния дезодориращ филтър против неприятни миризми и самопочистващата функция, която премахва влагата от вътрешността на климатика, въздухът в помещението се запазва чист и свеж.

  • Тишина и спокоен сън

Функцията “sleep timer” постига умерена климатизация чрез прецизно управление на капацитета, както и допълнително енергоспестяване. В определен времеви диапазон климатикът намалява/увеличава температурата с 1°C в зависимост от режима и по този начин поддържа благоприятен климат по време сън. Когато е зададен режим “silent”, системата работи на по-ниски обороти и осигурява тишината, от която се нуждаете.