Подов инверторен климатик MITSUBISHI MFZ-KT50VG/SUZ-M50VA 18000 BTU

  • Марка: MITSUBISHI ELECRIC
  • Кат. номер: 99789169

Инверторният подов климатик Mitsubishi Electric MFZ-KT50VG / SUZ-M50VA, с енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление, е подходящ за помещения до 40 кв.м. Моделът е с ниски нива на шум и филтър със сребърни йони, а в режим на отопление създава комфорт, който може да се сравни с подово отопление. Всички климатици от серията KT са с 36 месеца гаранция.

5 999,99 лв. 5 199,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5 199,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Моносплит
Мощност BTU
18 000 BTU
За помещения (кв.м.)
от 35 до 40 кв.м.
Марка
MITSUBISHI
Капацитет на охлаждане - Номинален
5,0 kW
Капацитет на отопление - Номинален
6,0 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A++
SEER
6,8
Годишна консумация на енергия - Охлаждане
257 kWh
Енергиен клас - Отопление
A+
SCOP
4.2
Годишна консумация на енергия - Отоплние
1423 kWh
Код на вътрешното тяло
MFZ-KT50VG
Размери на вътрешното тяло
600x750x215 мм
Тегло на вътрешното тяло
14,5 кг
Звукова мощност на вътрешното тяло
54 dBA
Код на външното тяло
SUZ-М50ВА
Размери на външното тяло
714x800x285 мм
Тегло на външното тяло
41 кг
Звукова мощност на външното тяло
64 dBA
Подробно описание

  • Комфортно отопление и охлаждане

С инверторния подов климатик Mitsubishi Electric MFZ-KT50VG / SUZ-M50VA ще се наслаждавате на максимален комфорт през всеки сезон, благодарение на промяната на посоката на въздушния поток. При охлаждане можете да настроите климатика да подава въздушната струя само нагоре, за да се предпазите от студено течение и схващане. Изходящият въздух може да бъде насочен надолу към пода в режим на отопление, за да забравите за неприятното усещане за студени крака през зимата.

  • Свеж и пречистен въздух

Високоефективният филтър със сребърни йони неутрализира бактерии, полени и други алергени във въздуха, нарушавайки клетъчната им структура. Благодарение на голямата улавяща повърхност и функцията„Air Purifying”, той пречиства и ароматизира циркулиращия въздух. Това ще осигури свежест и здравословна среда в помещението.

  • Изключително тих

Инверторните климатици от серия Mitsubishi Electric MSZ-KT осигуряват идеална температура, без да нарушават тишината. Безшумната работа на вътрешното тяло (до 27dB), както и ниските нива на шум на външното тяло допринасят за ползотворна почивка и спокоен сън.

  • Енергоспестяващ режим “i save”
С помощта на режима "i save" бързо и лесно настройвате климатика на предварително зададена температура с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете незабавно към предишната настройка. Използването на тази функция допринася за намаляване консумацията на енергия, когато напускате стаята, например, или се приготвяте за сън.
  • Седмичен таймер

Перфектен климат вкъщи или в офиса само с една настройка, благодарение на функцията “Седмичен таймер”. Той позволява лесно да нагласите желаните температури и време за стартиране / спиране на работата чрез обособените на дистанционното бутони. По този начин няма да се налага постоянно да регулирате температурата, като едновременно с това пестите от електроенергия.

Купи на изплащане