Външно тяло на мултисплит система Daikin 2MXM50A

  • Марка: DAIKIN
  • Кат. номер: 2520383

Мултисплит Daikin 2MXM50A е климатична система, работеща с едно външно и с до две вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

4 232,00 лв. 3 869,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 869,99 лв.
Моля, изберете:
Технически характеристики
Подробно описание
Технически характеристики
Тип
Мултисплит
За помещения (кв.м.)
35 кв. м
Марка
DAIKIN
Капацитет на охлаждане - Номинален
5.0 kW
Капацитет на отопление - Номинален
5.6 kW
Енергиен клас - Охлаждане
A+++
SEER
8.8
Годишна консумация на енергия - Охлаждане
120 kWh
Енергиен клас - Отопление
А++
SCOP
4.79
Годишна консумация на енергия - Отоплние
 965 kWh
Размери на външното тяло
552 x 852 x 350 мм
Тегло на външното тяло
41 кг
Звукова мощност на външното тяло
46 dBA
Подробно описание

  • Климатизация във всяка стая

Система Мулти от серията мултисплит системи на Daikin позволява включване на до 5 вътрешни тела само с едно външно тяло, като по този начин се намалява необходимото място и разходите за монтаж. Всички вътрешни тела могат да се контролират поотделно. При извършване на монтаж не е необходимо всички тела да бъдат монтирани едновременно т.е. винаги могат да се добавят още за достигане на максималния капацитет.

  • Най-богатият избор

Различни типове вътрешни тела на този климатик - стенни, за скрит монтаж в тавана, подови с различен капацитет могат да се комбинират заедно в приложения на система Мулти от серията мултисплит на Daikin. Затова може да се избере идеалното тяло за спалнята, дневната, офиса или която и да е друга стая в зависимост от мястото за монтаж или персоналните изисквания.

  • Грижа за околната среда

В комбинация с новаторските технологии, новите мултисплит системи MXM използват и нов хладилен агент – Дифлуорометан или R-32. В сравнение с масово използвания R-410A, R-32 намалява вредното въздействие над околната среда с 68%, измерено като потенциал на глобално затопляне (GWP), както и осигурява по-висока ефективност на всеки климатик от серията.

Купи на изплащане